DOLAR
32,3190
EURO
35,1206
ALTIN
2.301,92
BIST
9.053,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Mavi bayraklı plajda şezlong temizliği isyan ettirdi.

Muğla’nın Bodrum ilçesindeki mavi bayraklı dünyaca ünlü Bitez plajında restoran ve kafelerde çalışan personelin denizin içine koydukları şezlongları fırçalarla temizlemesi görenleri şaşkına çevirdi.

Mavi bayraklı plajda şezlong temizliği isyan ettirdi.
A+
A-
polat-galle

BİTEZ…Mavi bayraklı plajda şezlong temizliği isyan ettirdi.

ANTERHABER 

Muğla’nın Bodrum ilçesine bağlı Bitez Mahallesi’nde her yıl binlerce insanın tatil yaptığı Mavi Bayraklı Halk Plajı’nda restoran ve kafe personelinin şezlonglarını denizin içine koyarak fırçalarla  temizlik yapması görenleri şaşkına çevirdi. Denizin içerisinde şezlongları yerleştiren üç personelin depolarda bulunan şezlongları temizlemeleri yaklaşık iki saat sürdü.

HALKIN DENİZE GİRDİĞİ PLAJDA BU MANZARA YAKIŞIYORMU

Bitez sahilinde ki manzarayı gördüğünde şok olduğunu belirten ve emekli hemşire evli ve iki çocuk annesi 54 yaşındaki Hatice Aktaş “Bodrum’da yaşıyorum. Doğal olarak salgın sürecinde her gün temizlik, hijyen diyoruz. Herkese anlatıyoruz. Burası yıllardır Mavi Bayrak alan pırıl pırıl denizi ile ünlü Bitez sahili. Burada vatandaşların denize girdiği gibi , yelkenciler ve yüzücüler antrenman yapıyor. Önümüzdeki yıl burada Yelken Dünya Şampiyonası   yapılması planlanıyor. Ancak esnafın bu kadar sorumsuzca geçtiğimiz yıldan depolarda kalma şezlonglarını plajın içine getirerek burada temizlemesi bir sağlık personeli olarak beni şaşkına çevirdi. Turizmden ekmek yiyen insanda bunu yaparsa başkası ne yapmaz, bu kişilere karşı kesin önlem alınması gerekir” dedi.

Bodrum Ev Emlak