DOLAR
32,3942
EURO
35,0195
ALTIN
2.325,52
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Mehmet Tosun, Bodrum’un Dört Bir Yanında Hemşehrileriyle Buluştu

Mehmet Tosun, Bodrum’un Dört Bir Yanında Hemşehrileriyle Buluştu
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Mehmet Tosun, Bodrum’un Dört Bir Yanında Hemşehrileriyle Buluştu

Cumhur İttifakı Bodrum Belediye Başkan Adayı Mehmet Tosun, seçim çalışmaları kapsamında Bodrum’un çeşitli mahallelerinde halk buluşmaları gerçekleştirdi. Yalıçiftlik, Kızılağaç, Güvercinlik ve Torba mahallelerindeki ziyaretlerinde Tosun, hemşehrileriyle bir araya gelerek projelerini anlattı ve destek istedi.

Yalıçiftlik Mahallesi’nden başlayan programında pazaryerini ziyaret eden Tosun, esnaf ve vatandaşlarla görüşerek taleplerini dinledi. Yapacakları projeler hakkında bilgi veren Tosun, özellikle pazaryerlerinin modernizasyonu ve gençlerin spor yapabileceği tesislerin kurulması konusunda sözler verdi.

Ardından Bodrumspor Futbol Kulübü tesislerini ziyaret eden Tosun, burada spor projelerini anlattı. Bodrumspor’un yanı sıra amatör spor kulüpleri ve sporcular için de destek vereceklerini belirten Tosun, UEFA standartlarında yeni bir şehir stadı yapacaklarını müjdeledi.

Güvercinlik’teki halk buluşması ise coşkulu bir şekilde karşılandı. Türk bayrakları ve sevgi gösterileri eşliğinde gerçekleşen buluşmada, Tosun, Güvercinlik’ten Turgutreis’e kadar olan yol güzergahının aydınlatılması ve diğer altyapı sorunlarının çözümü için projelerini paylaştı.

Son olarak Torba’ya geçen Mehmet Tosun, muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelerek onların taleplerini dinledi. Yol ve otopark sorunlarının yanı sıra, Bodrum Otogarı’nın neden olduğu trafik yoğunluğuna da değinen Tosun, Torba’nın tüm sorunlarını çözeceklerini söyledi.

Tosun, Bodrum’un bir dünya kenti olduğunu ve tüm vatandaşların belediyesi olduğunu vurgulayarak, yerel yönetimde değişim ve iyileşme gerektiğini ifade etti. Hemşehrilerine, projeleri için destek isteyen Tosun, belediye başkanı olduğu takdirde halkın ihtiyaçlarını göz önünde bulundurarak hizmet edeceğini belirtti.

polat-galle