Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Aras ve Menteşe Belediye Başkanı Gonca Köksal, Konakaltı Nikah Salonu’nda düzenlenen nikah töreniyle hayatlarını birleştirdi.
Çift, mutlu haberlerini sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla duyurdu. Paylaşımda, “Bugün hayatımızın en özel günlerinden birini yaşıyoruz. Ailemizin huzurunda, Menteşe Konakaltı Nikah Salonu’nda gerçekleşen nikah töreniyle hayatlarımızı birleştirdik. Bu mutlu günümüzde sevincimizi paylaşan herkese gönülden teşekkür ediyoruz. Hep birlikte, sevgi ve dayanışma içinde, daha güzel bir geleceği inşa etmeye devam edeceğiz.” ifadelerine yer verildi.
Nikah törenine belediye başkanları, siyaset dünyasından isimler ve aile yakınları katılırken, Aras ve Köksal çiftinin evliliği Muğla büyükşehir ve ilçe belediyesi arasındaki uyumu da simgeleyen bir birliktelik olarak değerlendirildi.
Yeni evli genç çifte mutluluklar diliyoruz.