DOLAR
32,3252
EURO
35,0770
ALTIN
2.299,48
BIST
8.986,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Müjde Ar ‘dan, Ahmet Aras’a REST

Müjde Ar ‘dan, Ahmet Aras’a REST
velux

MUĞLA (AA) – Oyuncu Müjde Ar, Muğla‘nın Bodrum ilçesinde oturduğu evin kaçak olduğuna dair çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını ileri sürdü.

Ar, basında yer alan “Müjde Ar’ın evi kaçak çıktı” yönündeki haberlerin ardından Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a mektup yazdı.

Mektubunda, hakkındaki yazıların “ısmarlama haber” olduğunu ileri süren Ar, “Sitede oturduğum evim kaçak değil. Her şeyden önce ısmarlama haberde yazıldığı gibi sitedeki dairem kaçaksa sizi görevinizi yapmaya ve evimi yıkmaya davet ediyorum. Keşke bu çabanızı 2,5 aydır Gündoğan sakinleri için işkenceye dönüşen gürültü kirliliğini sonlandırmak için harcasaydınız.” açıklamasında bulundu.

Oyuncu Ar, mektubunda, “Haberdeki ‘şikayetleri geri çeksin’ teklifi adı altındaki tehdidi de reddettiğimi bilmenizi isterim. Bu ülke ve bu şehir, kamu gücünü vatandaşlar aleyhinde kullanan yöneticilerden çektiği kadar hiçbir şeyden çekmedi. Ne mutlu ki bu tür yöneticilerin siyasetteki ömrü çok uzun olmuyor. Saygılarımla.” ifadelerine yer verdi.

Bodrum ilçesinde yaşamını sürdüren oyuncu Müjde Ar, bir süre önce evinin yakınındaki bir otele ait restorandan gelen yüksek sesin, belediye ekiplerince önlenemediği ve konuya yeteri kadar özen gösterilmediğini iddia ederek, konuyu yargıya taşıdığını bildirmişti. Ar, Bodrum Belediye Başkanlığı yetkilileri hakkında “Görevi Kötüye Kullanma” nedeniyle suç duyurusunda bulunduğunu da açıklamıştı.

polat-galle