DOLAR
32,5411
EURO
34,8759
ALTIN
2.430,43
BIST
9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
25°C
Muğla
25°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
22°C
Perşembe Açık
23°C
Cuma Açık
26°C
Cumartesi Açık
27°C

Mutfak Aksesuarları

Mutfak Aksesuarları
25.11.2020
887
A+
A-

Kadınların evlerinde belki de en çok zaman geçirdikleri yer için mutfaklarıdır. Hal böyle olunca kadınlar hem görsel açıdan hem de fonksiyonel özelliklere sahip olan mutfak aksesuarları ihtiyacı duyar. Bu aksesuarlar sayesinde daha işlevsel ve düzenli bir mutfağa daha kolay erişilebilir. Mutfaktaki dar ve kullanışsız alanlarınız için raflar ve askılı sistemler imdadınıza koşar. Askı aparatı olan düzeneklere sahip ise baharatlıklarınızı koyarak daha düzenli bir alana sahip olabilirsiniz. İsterseniz satın aldığınız raflara evde yetiştirdiğiniz yenilebilir bitkileri ve birbirinden mutfak aksesuarları yerleştirebilirsiniz. Mutfak zeminleriniz ile uyumlu olacak halı seçeneklerini inceleyerek tarzınıza en uygununu satın alabilirsiniz. Farklı desen ve renkteki kurulama bezleri ile hem eşyalarınızı kurulayabilir hem de gıdalarınızın üstüne örterek şık bir görüntü sağlayabilirsiniz. Mutfak önlüğü ve tutacaklar da olmazsa olmaz mutfak aksesuarları arasında bulunur. Daha düzenli ve temiz bir mutfağa sahip olmak isterseniz saklama kapları ve kavanozlar imdadınıza koşar. Gıdalarınızı hava almayan kavanozlarda saklayarak düzenli bir görüntüye ve her daim taze ürünlere sahip olabilirsiniz. Kesme tahtaların da ise birkaç çeşidi bulunur. Ahşap, cam ya da plastik tahtalar son derece kullanışlı mutfak aksesuarları arasında yerini alır. Baharatlarınızı daha taze tutmak ve derli toplu bir görüntüye kavuşmak isterseniz farklı modellerdeki baharatlıklara göz atabilirsiniz.

Her Mutfağa Uygun Aksesuarlar

Mutfağınızda uzun saatler geçirdiğinizi düşünerek ortama uyum sağlayabilecek tarza sahip olan tablo ve saatlerden almanız iyi bir fikir olabilir. Fonksiyonel mutfak aksesuarlarının başında gelen bıçak setleri de size yemek hazırlamada büyük kolaylık sağlar. Neredeyse her bir ürün için özel üretilen bıçaklardan satın almadan önce ihtiyaçlarınızı belirlemeniz önemli bir unsurdur. Yağlık ve sirkelikler de hem şık hem de kullanışlı mutfak aksesuarları çeşitlerindendir. Ekmeklerinizin taze ve temiz kalmasına imkan tanıyan ekmeklikler de mutfağınız için gerekli olan ürünlerdir. Çekmecelerinizin daha derli toplu bir alana dönüşmesine imkan tanıyan kaşıklıklar oldukça kullanışlı gereçlerdendir. Tezgah üzerine yerleştirebileceğiniz servis kaşıklığı ile her zaman ihtiyaç duyacağınız servis aksesuarlarına daha kolay ulaşabilirsiniz. Bulaşık makinesi dışında elde yıkanan bulaşıklar için kullanışlı ve az yer kaplayan bulaşıklıklar vazgeçilmez ürünler arasındadır. Sizde birbirinden farklı özelliğe sahip mutfak aksesuarlarını https://bencetupperware.com/Mutfak-Gerecleri-Urunler?cat=.154.163.164.165.166.167.168.169.170. sayfamızdan inceleyebilir ve ihtiyacınız olan ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.