DOLAR
32,5211
EURO
34,7870
ALTIN
2.420,02
BIST
9.708,68
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
21°C
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
22°C
Cuma Açık
25°C
Cumartesi Açık
26°C
Pazar Parçalı Bulutlu
26°C

Nostaljik ev dekorasyonu nasıl yapılır?

Nostaljik ev dekorasyonu nasıl yapılır?
29.11.2021
419
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Stil sahibi evlerin olmazsa olmazı nostaljik aksesuarlar. Nostaljik ev dekorasyonu, diğer trendlerden farklı bir stil. Çünkü herkesin yaşamı farklı olduğu gibi herkesin nostaljik eşyası da farklıdır, istisnalar kaideyi bozmasa da…

Evinizde nostaljik esintiler yaratmak istiyorsanız, önce kendi hikâyenizden yola çıkmalısınız. Sizin ya da aileniz için hatırası olan bir eşyaya sahipseniz, şimdi onu sakladığınız yerden çıkarıp değerlendirme vakti! Nostaljik eşyanız yoksa üzülmeyin, hatıralarınız mutlaka vardır. Güzel hatırlarınızı anımsatan eşyaları, dekoratif ürünleri ikinci el ve Retro ürünler satan mağazalarda bulabilirsiniz.

Stil sahibi ev dekorasyonu için nostaljik eşyalar…

Nostaljik ev dekorasyonu nasıl yapılır?

Nostaljik eşyalar için ikinci el eşya satan dükkânları ve antikacıları gezdiğinizde hem dekorasyon stilinize uygun obje ya da eşyaları bulabilir, hem de zamanda keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

Nostaljik ev dekorasyonu nasıl yapılır?

Fotoğraftaki gibi akustik bir gramofon tek başına bile evinizde nostaljik bir esinti yaratmaya yeter.

Nostaljik ev dekorasyonu nasıl yapılır?

Döküm soba ya da şöminenin evinize sıcacık bir hava katacağından hiç şüpheniz olmasın.

Nostaljik ev dekorasyonu nasıl yapılır?

Eski tüplü bir televizyonu ya da ahşap bir radyoyu dekorasyonunuza ekleyebilirsiniz. Bu ürünlerin sadece dekoratif amaçla üretilen versiyonlarını da kolaylıkla bulabilirsiniz.