DOLAR
32,3577
EURO
34,9584
ALTIN
2.325,14
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Oteller ve acenteler Nisan’da başlayacak yeni sezona hazır mı?

Oteller ve acenteler Nisan’da başlayacak yeni sezona hazır mı?
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik denilecek bir dönem yaşıyoruz. O kadar çok kapandık ki daha fazlası olamayacağı için, dibe vurduğumuzda artık gidebileceğimiz tek istikamet var, o da yukarı çıkmak! Dibe vuruşların armağanı gerçekten de büyük olacak. Eli kulağında çok az bir zaman sonra kapılar, sınırlar hemen her şey hiç tahmin edemeyeceğimiz bir hızla yeniden açılacak.

Öngörülerimin gerçekçi olmadığını düşünenler için Pandeminin çok başlarında yazdığım bir yazıyı hatırlatmak isterim. Büyük bir tepki çekmişti böyle şeylerin asla yaşanmayacağını düşünenlerimiz çoğunluktaydı. Bugün hepsini yaşıyoruz. Covid-19 salgını ile otellerde değişecek 10 şey başlıklı yazımı aşağıda yer alan linkten okuyabilirsiniz.

ACENTELER

Uzun zamandır ofisiniz kapalı, çalışanlarınız kısa çalışma ödeneğinde, hizmetleriniz durma noktasında. Geleceği göremiyor ve cepten harcananın sonuna gelmiş durumdasınız.

OTELLER

Geçtiğimiz yıl ve bu yıl için yapacağınız yatırımları askıya aldınız. Kemer sıkma politikanızı 2021 sonuna kadar sürdürmeyi planlıyorsunuz. Renovasyon, ekipman, personel yatırımı yapmak bir yana olanları da azaltmaya uğraşıyorsunuz.

Bir düşünün 1 Nisan itibari ile bütün sınırların açıldığını. Araştırmalar gösteriyor ki sınırlar açıldığında eskisinden çok daha fazla bir seyahat isteğiyle her şeye sıfırdan başlayacağız. Peki siz o güne hazır mısınız? Ülkeler akın akın seyahat etmeye başladığında ne yapmayı planlıyorsunuz?

Tozlu ofislerin, dijitale yatırım yapmamanın ve uzun zamandır evden çalışmaya ya da işten uzak kalmaya alışmış ekibin rehavetini kaldıracak bir 3 ayınız daha olacak mı?

Şu anda yapmanız gereken pazarlama ve reklam yatırımları sizin için cepten yemek gibi görünüyor olabilir ama bize soracak olursanız “cepten değil gelecekten yiyorsunuz.”

Reçeteniz şöyle kısaca değinelim, geleceğin kazananı olmak için bugün neler yapmalısınız?

1- Web Siteniz Vitrininiz

Web sitenize en çok yatırım yapmanız gereken dönem aslında tam da bu dönem. Sizi bilmeyen, bilen ama uzun süredir hizmet almayan ya da unutan kitlenize vitrini değişmiş, dijital çağa uygun, kullanıcı dostu, fark yaratan bir tasarımla yeniden merhaba demelisiniz.

2- Seo ve Sem Dijital Kimlik Kartınız

Artık herkesin bildiği gibi Seo ve Sem arama motorlarında sizi üst sıralara taşıyacak çalışmaların bütünü. Arama motorlarında doğru kelimeler girildiğinde kullanıcının karşısına çıkmadığınız sürece, web siteniz gizemli bir dünya olarak kalacaktır.

3- Yeni Google Sosyal Medya

Yeniden seyahat edilmeye başlandığında sahip olduğunuz hizmetlerin, eğlenceli, bilgilendirici ve gerçekçi bir anlatımla Sosyal medya hesaplarınızda görülür olması gerekir.

4- Dijital ya da basılı “Tanıtım Kiti”

Elle tutulur ya da dijital dünyada incelenebilir Kataloğunuz. Bütün tanıtıcı faaliyetlerinizi içeren bu pazarlama doneniz güncel olursa ve fark yaratırsa tercih sebebi olmanızı sağlayacaktır.

5- Fotoğraf ve Video çekimi Zamansızdır

Pandemi sonrası değişen önceliklerimizi yansıtan yeni fotoğraflar güncel ve kısa tanıtım videoları potansiyel müşterilerinize ulaşırken size hız katar.

Yasu yeni nesil dijital pazarlama ve reklam ajansı olarak tüm ihtiyaçlarınıza, mevcut dönemin koşullarına uygun paketler ile cevap veriyoruz. İster otel ister acente ya da farklı bir hizmet sektöründe olun “Bilinmezsiniz satamazsınız” diyor, sürdürülebilir pazarlama faaliyetleriniz yoksa satışlarınızdan istediğiniz payı alamazsınız diye ekliyoruz.

Hemen bugün teklif alın geleceğin fırsatlarını kaçırmayın.

www.yasuconsulting.com

Bodrum Ev Emlak