DOLAR
32,5710
EURO
35,0102
ALTIN
2.428,15
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
23°C
Muğla
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Açık
26°C

Palet Streç

Palet Streç
25.08.2020
653
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Streç filmler, paletli ya da paletsiz ürünler için ve ürünleri dışarıdan gelen darbe, ıslanma ve neme karşı korumak adına sıkı bir şekilde saran polietilen maddesinden üretilen bir malzemedir. Otomatik makineler kullanılarak el değmeden palet satılır. Streç filmlerin filmlerin makinede sarılması esneklik sağlaması içindir. Palet streç -40 derece ile +80 derece sıcaklıklarına dayanıklıdır. Hafif yapısı ile ürün ağırlığında herhangi bir değişime sebep olmaz.

Palet Streç Çeşitleri

50*300 ölçüsünde, 2150 gr el tipi paketleme, kolide 1, 2, 3 ve 6 adet ürün bulunacak şekilde üretilir. Kalınlıkları 17 mikrondur. Palet streç filmler 5 katlıdır ve kullanılmış olan yapışkan madde sebebi ile esnek bir yapıya sahiptir. Sağlığa zararlı hammaddeler üretimde kullanılmaz. Ürünlerde koku yoktur ve paketleme esnasında ürüne zarar vermez.

Tam otomatik ve yarı otomatik makine streci diye adlandırılır. Güvenilir, risksiz bir sevkiyat için gereklidir. Gerdirme kuvvetine dayanıklıdır, yırtılma riski yoktur. Zaman tasarrufu ve uygun maliyetlerle tercih edilen gerekli bir üründür.Palet streç filmleri https://www.arabulgelsin.com/strec-filmleri-pmk5 sayfasından rahatlıkla inceleyebilirsiniz.

velux