DOLAR
32,3411
EURO
35,0201
ALTIN
2.321,80
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Polislerden biriktirdiği parası çalınan gence ayakkabı ve top hediyesi

Polislerden biriktirdiği parası çalınan gence ayakkabı ve top hediyesi
Bodrum Ev Emlak

MUĞLA (AA) – Muğla‘nın Bodrum ilçesinde polisler, çalıştığı kafedeki bahşiş kutusunda ayakkabı almak için biriktirdiği paralar çalınan 16 yaşındaki gence ayakkabı ve top hediye etti. 

İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Gümbet Mahallesi’ndeki bir kafedeki bahşiş kutusunda bulunan paraların çalındığı şikayeti üzerine harekete geçti.

İş yerinin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polisler, hırsızlığı gerçekleştirdiği belirlenen şüpheli D.E’yi otogarda gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheli, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Polisler, bahşiş kutusunda biriktirdiği parası çalınan 16 yaşındaki Ferdi Boran Kutlu’nun üzüntülü olduğunu fark edince kendi aralarında para toplayarak gence istediği ayakkabı ve basketbol topunu satın alıp, hediye etti.

Kutlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaklaşık 15 gündür biriktirdiği ayakkabı parasının çalınmasına çok üzüldüğünü söyledi.

Kendisine ayakkabı ile basketbol topu hediye eden polislere teşekkür eden Kutlu, şüpheli yakalandığı için de memnun olduğunu ifade etti.

Bu arada hırsızlık anı iş yerinin güvenlik kameralarınca görüntülendi. Görüntülerde, zanlının bahşiş kutusunu bir kaç kez açarak içindeki paraları ceplerine doldurması daha sonra da işletmeden ayrılması yer alıyor.

Bodrum Ev Emlak