DOLAR
32,3709
EURO
35,0353
ALTIN
2.325,61
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Teknolojiye Dair Güncel Haberler

Hayatımızın merkezinde yer alan teknolojik gelişmeleri takip etmek sizi zamanın gerisinde kalmaktan kurtarır.

Teknolojiye Dair Güncel Haberler
A+
A-
velux

Antik Yunan’da ‘bilgiden gelen zanaat’ anlamına gelen teknoloji, insanların hayatlarını devam ettirebilmek için sürekli bir şeyler keşfetme yolunu izlemesiyle ortaya çıkmıştır. Teknoloji günümüzde de daha sonra da insanlığın hayatını kolaylaştırmaya devam edecek. Hayatımızın merkezinde yer alan teknolojik gelişmeleri takip etmek sizi zamanın gerisinde kalmaktan kurtarır. Sitemizde teknoloji haberleri kategorisi altında bulunan sekmeden dünyadaki ve ülkemizdeki gelişmeleri yakından takip edebilirsiniz. Piyasaya sürülen son teknoloji ürün incelemelerinden haberdar olur, en çok tercih edilen markaların ürünlerini karşılaştırma imkânı bulursunuz. Yeni gelişmeleri kaçırmamak için teknoloji haberleri yayınlarımızı inceleyebilirsiniz.

En son teknoloji haberleri ve donanıma dair bilmek istediğiniz her şey sitemizde… Akıllı telefonlardan tablete, donanım ve yazılıma kadar tüm dünyayla aynı anda güncel haberleri öğrenmek için sitemizi gezebilirsiniz. Oyun haberleri, en son teknolojik ürünler ve oyunlar hakkında içten bir dil kullanarak hazırladığımız video incelemelerinde yalnızca gerekli bilgiler verilir, gereksiz bilgiyle ziyaretçilerimizin zaman kaybetmesinin önüne geçilir. Böylece teknoloji dünyasıyla ilgili bilgilere kısa sürede ulaşılır.

Bağımsız bir teknoloji haber sitesi olan gecbunlari, içerikleri nitelikli yazarlar tarafından hazırlanır. Sitemizde okuyucularımızın ilgi alanlarına yönelik olarak üretilen içerikler bulunur. Okuyucularımızın teknoloji alanında içerik ve videolarla ücretsiz olarak ulaşması amacıyla bilgilendirme ve ürün incelemesi yapılır.

Youtube mp3 Dönüştürücü

Youtube, herhangi bir konuda bilgi verici içerik üreticileri ile kullanıcıları bir araya getirir. Kullanıcılar bu platformu kendi ilgi alanlarına bağlı olarak takip ederler. Aynı zamanda bu sayede kullanıcılar pek çok farklı düşünce ve bilgiyi anında bilir hale geldi. Ancak Youtube da diğer tüm platformlar gibi internet sahibi olmayı gerektiriyor. İnternette uzun zaman geçiren kullanıcıların bu durumu kontrol edebilmesi amacıyla Youtube mp3 dönüştürücü kullanımı artıyor. Bu şekilde internet kullanımı azaltmak için Youtube dönüştürücü programlar Youtube videolarını mp3 formatına getirir. Apk olarak hizmet sunan programların site versiyonları da var.

Youtube mp3 dönüştürücünün çalışma prensibine bakacak olursak Apple ve Play store mağazalarında bulunan Youtube mp3 dönüştürücü programlar aracılığıyla Youtube platformunda yer alan videoların indirilmesi sağlanır. Bu şekilde internet kullanılmadan videolar izlenip müzikler dinlenebilir. Telefonlar veya bilgisayarlar üzerinden internet kullanmadan Youtube mp3 dönüştürücü programları ile indirilen müzik ve videolar her zaman kullanılır hale gelir.

Bu programı kullanmak için Youtube’a giriş yaparak video arama çubuğuna indirilmek istenilen içerik yazılır ardından video linki kopyalanır ve Youtube mp3 dönüştürücüye girilir. Burada içerik tercih edilen formata dönüştürülür. İndirme işlemi tamamlandıktan sonra telefon ya da bilgisayarınızdan içeriklerinize ücretsiz, internetsiz şekilde ulaşabilirsiniz.

Emoji Anlamları

Son yıllarda özellikle mesaj yazarken kullanılan emojiler adeta duygularımızı ifade etmemizi sağlayan ifadeler haline geldi. Twitter, Facebook gibi platformlarda kendimizi ifade edebileceğimiz birçok emoji bulunuyor. Bu emojiler genellikle yanlış anlaşılmaların önüne geçmek ya da düşüncelerin desteklenmesi amacıyla kullanılıyor. Belli başlı emoji anlamları bulabileceğiniz bu yazımızda sizler de emojilerin anlamlarını öğrenerek bu duygu ifade ediş şekillerini daha doğru kullanabilirsiniz. Çünkü emojiler birden fazla anlama gelebilmektedir.

Bazı emojilerin anlamları şöyledir:

  • Sırıtan Yüz: Neşe ve mizah anlamına gelen geniş açık gözlere sahiptir.
  • Gözleri Kapalı Sırıtan Yüz: Çok mutlu olunduğunun bir ifadesidir.
  • X Gözler: İçten bir kahkahanın ifade ediliş şeklidir.
  • Ter Damlalı Yüz: Bu ifadeyle bir belirsizlik veya rahatsızlık ifade edilir.
  • Kahkaha Atan Yüz: bu yüz, o kadar çok kahkaha attım ki gözlerimden yaş geldi manasına gelir.
  • Kahkaha Atan Yan Yatan Yüz: Kahkaha atmaktan yerlere düştüm anlamındadır.
  • Hafif Gülen Yüz: Çok mutlu olunmayan durumlarda lafı geçiştirmek amacıyla kullanılır.
  • Ters Gülen Yüz: Ters dönmüş olan bu yüz espri duygularının ifadesidir.
  • Yıldız Gözlü Yüz: Bir durumdan etkilenildiği zamanlarda duyulan hayranlığı anlatmada kullanılır.
  • Deli Yüz: Aptalca davranışlar söz konusu olduğunda kullanılır.
  • Maskeli Yüz: Salgın süreciyle beraber geliştirilen bu yüz bir hastalık ifadesidir.
  • Üzgün Yüz: Bir olaydan dolayı yaşanılan üzüntüyü ifade eder.
Aktur tatil sitesi