DOLAR
32,5452
EURO
34,9826
ALTIN
2.431,11
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
23°C
Muğla
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Açık
26°C

Tesettür Giyimde Ferace ve Gömlek Önerileri

Tesettür Giyimde Ferace ve Gömlek Önerileri
02.06.2021
1.616
A+
A-
velux

Moda dünyası sürekli değişip yenilenmesi ile, dört mevsimi yaşayan ülkemizde kadınlarımız tarafından kombin yapmak oldukça zordur. Her sezonda değişkenlik gösteren tesettür moda ürünleri içerisinde ferace ve elbise seçimi yapacağınız zaman öncelikle vücut yapınıza uygun kalıplarda tasarlanmış modelleri tercih etmeniz gerekir.

Tesettür giyim sektöründe kadınlarımızın özellikle severek kullandıkları ve her mekân da kullanım kolaylığı sağlayan ferace modelleri birçok ürün arasında birinci sıralarda yer almaktadır. Kumaş dokuları ve boy uzunlukları bakımından ferace modelleri çeşitli seçeneklere ayrılmaktadır. En ana renk olan siyah renk son zamanlarda yerini haki, lacivert ve toprak tonlarına bırakmıştır. Ferace tercihi yapan hanımlarımız vücut yapılarına uygun kalıplarda üretilen modellere yönelmeleri gerekir. Ayriyeten fermuarlı, belden kuşaklı, düğmeli, çıtçıtlı olarak birçok modeli içerisinde barındırmaktadır.

Ferace modellerinde renk seçenekleri

Ferace modellerinde renk seçenekleri

Ferace modelleri renk açısından geniş ürün yelpazesine sahip ürünlerdir. Her mevsime göre değişkenlik gösteren kumaş ve model seçenekleri kadınlarımızın beğenisine göre değişkenlik gösterebilmektedir. Modanın izinden giden bu parçalar eski zamanlara nazaran kendisini geliştirerek daha fazla tasarım ile karşımıza çıkmaktadır. Siyah renk çoğu kombinde uyum sağladığı için hanımlarımızın bu renge rağbeti fazladır. Son zamanlarda gidilecek olan mekâna göre kumaş ve aksesuarlar ile tamamlanan modeller özel gün ve gecelerinizde de tarzınızı yansıtmanızda yardımcı olacaktır. Renk seçimi kişinin şahsi zevkine ve beğenisine göre değişkenlik göstermektedir.

Spor giyime gönül veren kadınlarımız daha çok rahatlık sağlayan, bol salaş modellerden üretilen feraceleri seçmektedir. Jean ve spor ayakkabılar ile tamamlanan bu takımlar daha estetik görseller oluşturmaktadır. Uzun kalıplardan tasarlanan feraceler günlük hayatta da kullanım kolaylığı sağlamaktadır. Zıt renklerin yarattığı modern görsellik sayesinde kadınlarımız farklı kombinler yaparak tarzlarını yansıtabilirler. Ferace modelleri kendi içinde düğmeli, düğmesiz, kapüşonlu, kapüşonsuz, fermuarlı ve fermuarsız olarak birçok seçenek barındırmaktadır. Bu sayede sadece ferace olarak değil elbise olarak da kullanılmaktadır.

Tesettür gömlekler ile farklı kombin nasıl yapılır

Tesettür gömlek modelleri her yıl kendi içerisinde dört mevsime uyarlı bir şekilde değişkenlik göstermektedir. Farklı birçok kumaş seçenekleri ile üretilen bu ürünler birçok yaşa, bedene ve zevke hitaben tasarlanmaktadır. Kış sezonu için özellikle sevilerek tercih edilen oduncu gömlekler, Jean pantolon ve kısa botlar ile harika görünmektedir. Sade renk tonlarından seçilen tesettür gömlek modelleri ise ekoseli etekler ile tamamlanarak hoş birçok kombine sahip olmanızı sağlamaktadır. Benzer konularda moda önerileri ve tavsiyeleri için www.elizamoda.com resmi internet sitesini ziyaret edebilir, blog kısmında tavsiye ve önerilere ulaşırken ürün kategorilerinden alışverişlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Bodrum Ev Emlak