DOLAR
32,3652
EURO
34,9704
ALTIN
2.323,66
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

Türkiye’ye 500 bin koltuk… Bodrum’a iyi haber!

Türkiye’ye 500 bin koltuk… Bodrum’a iyi haber!
A+
A-
velux

Corendon Airlines Türkiye’nin İngiltere’nin kırmızı listesinden çıkmasının ardından oluşan yoğun talep sebebiyle Türkiye’ye yönelik koltuk sayısını artırdı.

Turizmajansıicom

Corendon Airlines 2022 yazı için İngiltere’den Türkiye’ye yönelik toplam koltuk kapasitesini 500 bine yükseltti.

Bodrum’a yeni uçuşlar

Yeni seferler Gatwick ve Manchester’dan Bodrum’a yapılacak.

Yeni güzergahlar Glasgow, Newcastle ve Birmingham’dan Antalya ve Dalaman’a mevcut bölgesel seferlere ek olarak sunuluyor.

Mine Aslan: Türkiye rezervasyonlarında ani bir artış yaşandı

Corendon Ticari Direktörü Mine Aslan, “Türkiye’nin kırmızı listeden çıkarılmasından çok memnunuz ve genel rezervasyon seviyelerinde ani bir etki gördük. 2022 yazındaki rezervasyonlarımız son birkaç ayda çok güçlü kalmaya devam etti, ancak şimdi İngiltere’den daha da fazla talep göreceğimizden eminim.

“2022 yazında İngiltere’den 500.000’den fazla koltuk satışımız var ve mevcut programımıza yeni Bodrum hizmetlerini eklemekten mutluluk duyuyoruz.” diye konuştu.

Aslan “Ticaret ve bölgesel havaalanlarından gelen destek, çok zor bir dönemde harika oldu. Yeni Bodrum hizmetlerimizi duyurmaktan mutluluk duyuyoruz ve yaz 2022 programımızı genişletmek için ek bölgesel rotalara ve yeni hedef havalimanlarına bakmaya devam edeceğiz. Son altı ayda ticaret dağıtımımızı önemli ölçüde artırdık ve 2022 genişlememizi desteklemek için mümkün olduğunca çok acenteyle çalışmaya ve onları desteklemeye hevesliyiz.” ifadelerini kullandı.