DOLAR
32,5475
EURO
34,9890
ALTIN
2.427,44
BIST
9.722,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
21°C
Muğla
21°C
Az Bulutlu
Perşembe Açık
23°C
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
25°C
Pazar Açık
27°C

Vip Gulet Tekne Yat

Vip Gulet Tekne Yat
17.08.2021
981
A+
A-
polat-galle

Günümüzde lüks yaşama bağımlı bir halde yaşayan pek çok insan var. Özellikle zengin kesimin tercih ettiği 5 yıldızlı otel konforunun denizdeki yansıması olan lüks, de lüks ve vip gulet tekne yat modelleri, denize ve lükse aşık insanların buluşma noktası.

Gulet Tekne Yatta Vip Ne İşe Yarar?

Lüks bir tatil için karada en çok tercih edilen yerler, 5 yıldızlı otellerdir. Bu oteller, müşterilerine sağladıkları üstün hizmetler ile bilinmektedirler. Akdeniz ve Ege’ye özgü bir tekne türü olan gulet yatlarda, lüks ve de lüks seçenekler bulunmaktadır. Lüks guletler, tatilcilerin lüks ihtiyacını karşılayacak nitelikteki guletlerdir. Bu guletlerin bir üst modeli olan de lüks modeller ise karada lüks bir tatil sürmek isteyenlerin tercih ettiği 5 yıldızlı otellerin deniz üzerindeki karşılığıdır. Bu modellerde lüks guletlerde bulunan özelliklerin yanında, bu özelliklere ek hizmetler de sunulmaktadır.

Vip gulet tekne yatlar, lüks ve de lüks guletlerin üstünde bir hizmet sunar. Hatta çoğu 5 yıldızlı otelde bulunmayan hizmetlere de ev sahipliği yapar. Bu sebeple vip gulet tekne yat modellerini, karada veya denizdeki herhangi bir işletme türü ile kıyaslamak mümkün değildir. Bu guletlerdeki yaşam, hayatınızda sürdürebileceğiniz en lüks yaşam şeklidir. Denizin üzerinde olması ise bu lüksü katlamaktadır.

Bu gulet yat tekneler, çok pahalıdır. İçerdiği lüksün bir yansıması olarak maliyetleri oldukça yüksek olan vip guletler, çoğunlukla iş adamları ve milyarderler tarafından kiralanmaktadır. Buna karşın, yüksek gelirli tatilciler tarafından da kiralanabilmektedir. Bunun için doğru bir planlama ve bütçe hesaplaması yapmak gerekmektedir.

Neden Vip Gulet Tekne Yat?

Fiyatları ortalamaya göre oldukça yüksek olan vip gulet tekne yatlar, çok ilgi görüyor olsa da, sıklıkla tercih edilen bir seçenek değildir. Bu gulet modellerini sıklıkla tercih edenlerin genellikle iş adamları olduğu görülmektedir. Bunların yanında, bu vip standartlarındaki lüks yaşamı merak eden vatandaşlar de bir ya da birkaç geceliğine bu guletleri kiralayabilmektedirler. Bu guletler, yalnızca sunduğu hizmetlerle değil, tasarımı ve dizaynı ile de kişiye kendisini oldukça değerli hissettirmektedirler. Sıklıkla tercih edilmiyor olmalarına rağmen yüksek derecede ilgi görüyor olmalarının sebebi de budur; adeta birer tasarım harikası olmaları.

Naviera Yatçılık tarafından sunulan vip gulet tekne yat hizmetlerinde hayalini kurup, bulamadığınız bir özellik yok! Saunaya girip ter attıktan hemen sonra jakuziye girerek ya da kendinizi denizin kollarına atarak ferahlayabilir, hemen ardından mutfakta yer alan şefinizin size özel olarak hazırladığı menü ile karnınızı doyurabilirsiniz. Aynı zamanda vip hizmetinin sunduğu özel olta takımları ile güvertede balık tutabilir, birbirinden farklı su sporlarına katılarak keyfinizi katlayabilirsiniz.

Hayatınız boyunca unutamayacağınız bir deneyim için vip gulet tekne yatları, vip gulet tekne yatları içinse Naviera Yatçılık’ı tercih edin, pişman olmayın!

Birbirinden farklı klasmanlardaki tekneleri www.naviera.com.tr sitesinde bulabilirsiniz.

velux