DOLAR
32,3123
EURO
35,1420
ALTIN
2.283,60
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Yalıkavak Marina, “2020 En İyi Uluslararası Marina” ünvanını kazandı

Yalıkavak Marina, “2020 En İyi Uluslararası Marina” ünvanını kazandı

2018-2019 “Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası” ödülünü alarak ülkemize büyük bir gurur yaşatan Yalıkavak Marina, bu kez de 2020’nin En İyi Uluslararası Marinası seçildi.

Dünya yatçılık sektörünün en prestijli kurumlarından biri olan The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından düzenlenen “Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası” ödülü oylamasında “2020 En İyi Uluslararası Marinası” ödülünün sahibi Yalıkavak Marina oldu. Tekne sahipleri ve deniz tutkunları tarafından en çok oyu alıp, ”Dünyanın En İyi Uluslararası Marinası” seçilen Yalıkavak Marina ülkemize yeniden büyük bir gurur yaşattı.

Yalıkavak Marina, Marina Direktörü Deniz Akaltan, “Dünya yatçılık sektörünün en prestijli The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından “Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası” oylamasında geçen yıl kazandığımız “Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası’ ödülünün ardından ülkemize bu onurlu ödülü getiren ilk ve tek Türk marinası olmanın kıvancını ve onurunu yaşıyoruz. Türkiye’nin gururu ve ilk yüksek kapasiteli mega yat marinası Yalıkavak Marina olarak dünya çapında kazandığımız bu büyük başarıda emeği olan tüm dostlarımıza teşekkürlerimizi sunuyoruz.” dedi.

2020’nin En İyi Uluslararası Marinası seçilmelerinde en büyük etkenin hizmet kalitesini en üst seviyede tutmak olduğunu belirten Akaltan, “Yalıkavak Marina olarak Türkiye’yi uluslararası arenada gururla temsil etmekten ve bu ülkeye hizmet etmekten dolayı büyük gurur duyuyoruz. Türkiye’nin yararına olacak şekilde çalışmalar yapmaktan da son derece onurluyuz. Yalıkavak Marina olarak son üç yılda ard arda kazandığımız “Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası” ve son olarak “En İyi Uluslararası Marina” ödülünü Türkiye’mize armağan etmekten dolayı da büyük gurur duyuyoruz. Yalıkavak Marina olarak amacımız Türkiye’yi dünyanın en iyi ve en profesyonel lüks resort destinasyonlarından biri haline getirmek ve bu yolda çok çalışmaya devam etmektir.

Yalıkavak Marina tüm kriterleri en üst seviyede yerine getiren sayılı marinalardan biridir. Bu oylama, verdiğiniz hizmet kalitesinin yüksek standartlarının ve müşteri memnuniyetinin misafirleriniz tarafından da onaylandığını gösterir. Bizi bu ödüle, yine yeniden bu yıl yaşadığımız olağanüstü sürece rağmen marinamızı ziyaret eden misafirlerimizin verdiği oylar taşıdı. Bu yüzden bizler için çok değerli ve önemli. Yaptığımız yatırımların ve gösterdiğimiz çabanın misafirlerimiz tarafından bu şekilde takdir edilmesi dünyanın en büyük ödülü. Misafirlerimizin seçimine layık olmaya ve daima en iyiyi sunmaya kararlıyız.” diye belirtti.

“Burada her şey Sizin için…” (It’s all about You…) mottosu ile deniz tutkusunu yılın 12 ayı kesintisiz yaşatan Yalıkavak Marina, 620 yatı aynı anda ağırlayabiliyor ve hem yat sahiplerine hem de ziyaretçilere dinamik bir yaşam tarzı ve eşsiz ayrıcalıklar sunuyor. Yalıkavak Marina aynı zamanda 140m LOA’ya kadar yatları ağırlayabilme kapasitesi ile Akdeniz’in bir numaralı marinası olma özelliğini de koruyor.

Yalıkavak Marina Hakkında

The British Yacht Harbour Association (TYHA) tarafından “2018-2019 Dünyanın En İyi Süper Yat Marinası” ve “2020 En İyi Uluslararası Marina” ödülüne layık görülen, yine TYHA tarafından 5 Altın Çapa sahibi Yalıkavak Marina, Türkiye’nin ilk yüksek kapasiteli süper yat marinasıdır. 620 yatı aynı anda ağırlayabilen, hem yat sahiplerine hem de ziyaretçilere dinamik bir yaşam stili ve eşsiz ayrıcalıklar sunan Yalıkavak Marina, konforlu tesisleri ve tecrübeli teknik servisiyle 140 metre uzunluğa kadar olan süper yatlara hizmet vermektedir. 2020 yılında aralarında ikonik M/Y Madame Gu, M/Y Voice, M/Y Arrow, M/Y Vertige’nin de bulunduğu 50’dan fazla super yat Yalıkavak Marina’yı ziyaret etti ve süperyat rezervasyonları artarak devam ediyor!

Dünyaca ünlü markaların buluşma noktası olan ve 100’den fazla markaya ev sahipliği yapan Yalıkavak Marina’nın alışveriş merkezi, tekstil, ayakkabı, aksesuar, mücevher, mobilya ve daha fazlasını içeren seçkin alternatifler sunuyor. Dior, Missoni, Vakko, Rolex, Beymen, B&> Store, Brandroom, Gizia, Machka, Kaff Diamond, Sunseeker ve Tektaş (Audemars Piguet, Chopard, Patek Philippe) bu markalardan sadece birkaç tanesi.

Novikov, Angie, Zuma, Fenix, Nusr-Et, Sait, Vakko Patisserie, Avocado Queen by Novikov ve Dolce by Nusr-Et gibi ikonik kulüp, restoran ve kafeler de Yalıkavak Marina’nın büyüleyici deniz manzarasına karşı mükemmel lezzetlerini konuklarına sunuyor.

Yalıkavak Marina ailesi bünyesinde yer alan Yalıkavak Marina, Alışveriş Merkezi, Y-Lounge&Restaurant, Yalıkavak Marina Beach Hotel, Yalıkavak Marina Boutique Hotel ve Spa & Fitness Merkezi ile yıl boyunca üstün hizmet kalitesiyle ziyaretçilerini ağırlamaktadır.

Yalıkavak Marina, Dubai, Moskova ve Monaco gibi birçok farklı şehirde gerçekleşen dünyaca ünlü fuarlarda Türkiye’yi temsil etmektedir. Ayrıca Yalıkavak Marina bölgenin en büyük charter fuarı olan TYBA (Türkiye Yatçılık ve Brokerlar Derneği) Yacht Show’un ve Uluslararası Balık Avcılığı Federasyonu sertifikalı her yıl düzenlenen MOST Bodrum (Akdeniz Uluslararası Sportif Balıkçılık Turnuvası) Kupası’nın ana sponsoru ve evsahibidir. Bunların yanısıra Uluslararası Denizcilik Festivali’nin ve Bodrum Cup Yelken yarışlarının da ana sponsorudur.

Yalıkavak Marina “UNICEF Platin Kanatlar” programının gururlu bir katılımcısıdır ve UNICEF Türkiye Ulusal Komitesi’ne destek olarak hem Türkiye hem de dünya çapındaki yardıma muhtaç çocukların temel haklarına kavuşmaları için çaba göstermektedir.

Yılda 1000’den fazla kişiye istihdam sağlayan Yalıkavak Marina, dünyanın 120 ülkesinden gelen misafirlere ev sahipliği yapmaktadır. Bodrum Yarımadası’nın ve Yalıkavak bölgesinin uluslararası platformlarda tanıtılması için çalışmalar yürüten Yalıkavak Marina’nın misyonu ise güçlü marka kimliği ile Türkiye’yi önümüzdeki yıllarda da en iyi şekilde temsil etmektir.

Burada her şey Sizin için…

velux