DOLAR
32,5059
EURO
34,9169
ALTIN
2.447,53
BIST
9.711,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
23°C
Muğla
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

Yat Turu Nedir?

Yat Turu Nedir?
17.08.2021
1.031
A+
A-

Ülkemiz, denize olan konumu açısından oldukça şanslı bir ülkedir. Tertemiz denizi ve yemyeşil doğasıyla bünyesinde birçok koy bulundurmaktadır. Hal böyleyken yat turu nedir, bilmek ve en azından bir defa yat turuna çıkmak gerekir. Birikmiş olan yorgunluğunuzu atmak, dinlenmek, boş zamanınızı değerlendirmek, yaz sıcağının bunaltıcı havasından kendinizi kurtarmak, stresten uzaklaşmak ve masmavi denizin derinliklerinde eğlenmek için harika bir seçenektir. Henüz tatil planınızı yapmadıysanız sizleri masmavi denize davet ediyoruz.

Her insan bir kereliğine de olsa mavi tur yapmayı aklından geçirmiştir. Yat turları ile deniz ve güneşin tadını çıkarabilir, aileniz ve sevdiklerinizle keyifli anlar yaşayabilirsiniz. Bu turlar, genellikle tatilini tek bir yerde geçirmek istemeyen, farklı yerleri görmek ve denizde serbestçe açılmak isteyen insanlar tarafından tercih edilmektedir. Birbirinden güzel koyları kara yoluyla görmeye çalışıp vakit kaybetmek yerine yat turu ile hızlıca gezebilirsiniz. Böylece yeni yerler keşfetme süreciniz daha hızlı gerçekleşecektir. Ayrıca tatilinizi, aileniz veya arkadaşlarınız ile baş başa geçirmek isterseniz https://www.platinyatcilik.com/yat-kiralama/ ile yat kiralama seçeneğimizi de düşünmek isteyebilirsiniz.

Yat Turu Fiyatları Ne Kadar?

Yat turlarının, sosyal medyada gördüğünüz ve çevrenizden duyduğunuz kadarıyla ne kadar kaliteli bir tatil fikri olduğunu görmüşsünüzdür. Platin Yatçılık ile görüşmeden önce “Yat turları ne kadar pahalı?”, “Mavi yolculuk çok mu pahalı?” diye düşünmüş olabilirsiniz. Ancak https://www.platinyatcilik.com/ ile görüştükten sonra yat turlarının göründüğü kadar pahalı olmadığını fark edeceksiniz. Ayrıca Platin Yatçılık’ta her zevke ve bütçeye uygun yat turları düzenlenmektedir. Bu noktada dikkat edilmesi gereken hangi şartlarda ve ne kadar süreliğine yat turu istediğinizdir. Tatilinizi geçirmek istediğiniz yatın boyutuna bağlı olarak da fiyatlar değişiklik göstermektedir.

Yat Turunda Neler Yapılır?

Özellikle birkaç haftalık yat turu düşünen insanların kafasında orada sıkılmaz mıyım, orada ne yapacağım tarzında sorular oluşmaktadır. Yat turları eğlenceli vakit geçirmek, iş hayatının stresinden kurtulmak için güzel bir tatil şeklidir. Yapabilecekleriniz arasında bol bol yüzmek, denize dalış yapmak, güneşlenmek, müzik dinlemek, balık tutmak, kitap okumak, uçurtma uçurmak, arkadaşlarınızla oyun oynamak, fotoğraf çekilmek ve çekmek, dans etmek gibi eğlenceli aktiviteler yer almaktadır. Ayrıca yat turunda iken izleyeceğiniz gün batımı, en güzel gün batımlarından biri olacaktır. Bu şekilde bir iki haftalık yat turunu hiç sıkılmadan tamamlayabilirsiniz. Hatta bu yolculuk esnasında gördüğünüz güzel yerlerin uzun bir süre hafızanızdan silinmeyeceğini garanti edebiliriz.

Yat Turu İçin Ne Zaman Rezervasyon Yaptırmalıyım?

Rezervasyonunuzu erkenden yapmanız sizler için oldukça faydalı olacaktır. Bu sayede hem istediğiniz tarihte yer bulabilir hem de daha uygun fiyatlara tur ayarlayabilirsiniz.

  • Bu nedenle kararınızı erkenden vermeniz tavsiye edilir.
  • Son anda ayarlanan yat turları, cebinizden 2-3 kat daha fazla para çıkmasına sebep olabilir.
  • Yaz sezonu yaklaştıkça erken rezervasyon indirimleri azalmaktadır.
  • Bu nedenle kasım ve aralık aylarında rezervasyon yaptırmanız tavsiye edilmektedir.

Detaylı fiyat bilgisi için https://www.platinyatcilik.com/mavi-yolculuk-telefon/ sayfasındaki telefon numarası ile iletişime geçerek rezervasyonunuzu yapabilirsiniz.

Yat Turunda Uyulması Gereken Tavsiyeler Nelerdir?

Yat turu esnasında güvenliğiniz ve sağlığınız açısından belirli kurallara uymanız gerekmektedir. Aşağıda yer alan tavsiyelere uyarak hem kendinizi hem de etrafınızdakileri koruyabilirsiniz. Bu kurallar şöyle açıklanabilir:

  • Yat hareket halindeyken yattan atlamamanız gerekmektedir.
  • Yerler ıslak olabileceği için terliksiz ya da ayakkabısız gezmemelisiniz.
  • Sürekli olarak güneşe maruz kalınacağı için yanınızdan güneş kreminizi ayırmamanız tavsiye edilmektedir.
  • Yasaklı ve kapalı alanlarda sigara içilmemelidir. Etrafınızdaki insanları da rahatsız edebileceğiniz unutulmamalıdır.
  • Topuklu ayakkabılar yerine düz taban ayakkabılar giymeniz tavsiye edilir.