DOLAR
32,3712
EURO
35,0140
ALTIN
2.324,87
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Yeni gayrimenkul projelerinin cazibe merkezi

Yeni gayrimenkul projelerinin cazibe merkezi
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Turizmin başkenti yeni gayrimenkul projelerinin de yeni cazibe merkezi oldu. İnşaat sektörü yeni yatırım alanı olarak rotayı Bodrum Yarımadası’na çevirdi. AB Grup Holding’in de bölgedeki çözüm ortaklarından biri olan Türkbükü Emlak ve Konut Geliştirme Ltd. Şti Genel Müdürü Fatih Çam, “Bir yıl içinde inşaasına başlanan irili ufaklı konut, villa, malikane, otel ve tatil köyü projelerinin yatırım maliyetinin şimdiden 2 milyar doları bulduğu kaydediliyor” dedi.

Yeni gayrimenkul projelerinin cazibe merkezi

Bodrum Bölgesi’ndeki konut geliştirme ve gayrimenkul projelerine arazi temini ve inşaat alanında hizmet ve çözümler sunduklarını belirten Fatih Çam, “İnşaat konusunda uygulanan daha sıkı tedbirlere rağmen özellikle lüks villa projeleri için Bodrum son yıllarda bir cazibe merkezine dönüştü” dedi.

Bölgede çok sayıda inşaat grubunun yeni projelere başladığını söyleyen Çam, “Yılın dört mevsiminde de yaşanılabilir iklim koşulları sunan Bodrum, turizmdeki cazibesi nedeniyle konut ve gayrimenkul geliştiricileri için son birkaç yıldır büyük ilgi görüyor. Kazma vurulan veya inşası süren ya da tamamlanmış onlarca proje yatırımcılardan büyük rağbet görüyor” diye konuştu.

Bodrum’da arazi ve konut fiyatları arttı

Bölgede inşaası süren projeler hakkında bilgi verem Fatih Çam, “Türkiye’nin önde gelen şirketleri bölgeye akın etti. Bodrumun her köşesinde her keseye ve her sosyal sınıfa uygun ayrı ayrı projeler yükseliyor. Bu durum bölgedeki emlak fiyatlarına da yansıyor. Bodrum ve çevresindeki imarlı arsaların fiyatları yüzde 30 ile 50 arasında artarken, mevcut konut ve villaların fiyatlarında ise yüzde 60’ı bulan artışlar söz konusu” diye konuştu.

Bodrum’un en gözde projeleri

Yeni gayrimenkul projelerinin cazibe merkezi

Bölgenin en çok ilgi gören projelerinin Türkbükü’nde inşaasına başlanan Madnasa Türkbükü ve Madnasa Zirve malikane projeleri olduğunu ifade eden Çam, “Bodrum’da projeleri ile en çok söz ettiren AB Grup Holding’in üst gelir grubuna yönelik bu projelerinin arazi geliştirme işlemlerini de biz üstlendik. Dört farklı etaptan oluşacak Madnasa Türkbükü ve Madnasa Zirve projeleri Bodrum’un en güzel manzarasına sahip olacak” dedi.

Bodrum Ev Emlak