DOLAR
32,2044
EURO
35,0516
ALTIN
2.523,72
BIST
10.747,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
32°C
Muğla
32°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
27°C

10 İlde Terör Operasyonu: 30 Gözaltı

Kocaeli merkezli 10 ilde düzenlenen terör örgütü PKK/KCK operasyonunda 30 kişi gözaltına alındı. HDP Kocaeli İl Başkanı ve milletvekili adaylarının da gözaltındakiler arasında olduğu belirtildi.

10 İlde Terör Operasyonu: 30 Gözaltı
A+
A-
Aktur tatil sitesi

10 İlde Terör Operasyonu: 30 Gözaltı

Kocaeli merkezli düzenlenen ve 10 ilde gerçekleşen PKK/KCK operasyonunda 30 kişi gözaltına alındı. Aramalarda çok sayıda örgütsel doküman, yasaklı yayın ve diğer malzemeler ele geçirildi.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri, terör örgütü PKK/KCK’nın “cezaevi yapılanması” içerisinde faaliyet gösteren ve bu yapılanmaya finans sağladığı belirlenen 35 şüphelinin yakalanması için eyleme geçti. Kocaeli başta olmak üzere, İstanbul, Bursa, Diyarbakır, Ankara, Tunceli, İzmir, Muğla, Muş ve Ağrı’da eş zamanlı operasyonlar gerçekleştirildi. Bu operasyonlar sonucunda 30 şüpheli gözaltına alındı. Ekiplerin gerçekleştirdiği aramalarda, örgütsel dokümanlar, yasaklı yayınlar, dijital materyaller, büyük miktarda nakit para, flama ve fişekler ele geçirildi. 5 şüphelinin firari olduğu ve onların yakalanmalarına yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi. Gözaltına alınanlar arasında HDP Kocaeli İl Başkanı Aynur Santo ve milletvekili adaylarının da olduğu bilgisi paylaşıldı.

polat-galle