DOLAR
32,2132
EURO
35,0805
ALTIN
2.525,00
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
32°C
Muğla
32°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
27°C

5 Kat Yetmedi, Bir de Fıstık Çam Ağaçlarını Kesmişler

5 Kat Yetmedi, Bir de Fıstık Çam Ağaçlarını Kesmişler
A+
A-

5 Kat Yetmedi Bir de Fıstık Çam Ağaçlarını Kesmişler

Bodrum’un Çırkan Mahallesi’nde, kanunlara, yönetmeliklere ve imar planına aykırı yapı ruhsatı düzenleyen Bodrum Belediyesi, henüz incelemelerini tamamlayarak kamuoyunu aydınlatmadı.

5 Katlı yapının her şeye rağmen inşası devam ediyor.

İnşaatın başlamasıyla birlikte kaldırımda bulunan fıstık çamlarının kesildiği iddia edilen yapı sahibi hakkında Milas Orman İşletme Müdürlüğü tarafından işlem yapıldı. Milas Orman İşletme Müdürlüğü, konunun orman tahdit sınırları dışında kaldığını ve orman sayılmayan bir yerde gerçekleştiğini belirtti. Bu durumda, başvuru konusu olan yerdeki fıstık çamı ağaçlarının kesilmesi nedeniyle ilgili kişi hakkında Orman Kanunu’na muhalefetten işlem yapıldı.

Satın alınan tapulu bir arazide dikili bir orman emvali(çam ağacı gibi) varsa izinsiz bir şekilde kesilmesi mümkün değildir. Eğer izinsiz bir şekilde tapulu şahıs arazilerinde kesim tespit edilirse arsa sahibi cezai işlem almaktadır. Kamuya ait alanda kesilmesi?

Fıstık çamı, çamgiller familyasından Ege, Akdeniz sahilleri, Portekiz, İspanya, İtalya, Girit ve Türkiye’de yayılış gösteren çam türü. Kozalakları ve tohumu diğer çam türlerine göre çok daha büyüktür. Kozalaklarından çıkan çam fıstığı besin olarak tüketilmektedir

5 Kat Yetmedi, Bir de Fıstık Çam Ağaçlarını Kesmişler

Aktur tatil sitesi