DOLAR
32,5071
EURO
34,9040
ALTIN
2.436,16
BIST
9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
25°C
Muğla
25°C
Parçalı Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
26°C
Salı Açık
24°C

5. Sınıf Din Kültürü Testleri Girildi

5. Sınıf Din Kültürü Testleri Girildi
29.11.2021
395
A+
A-
polat-galle
  1. Sınıf Din Kültürü testleri en kaliteli sorularıyla birlikte artık Testkolik’te. Birbirinden yararlı Din Kültürü sorularını hem çözecek hem de kazanacaksınız. Testlerimizdeki tüm sorular uzman ekiplerimiz tarafından incelenerek girilmiştir.

5.Sınıf Din Kültürü testlerini çözerken zamanın nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. İslam’a ait tüm bilgileri eksiksiz bir şekilde bulacağınız testlerimizden oldukça yararlanacaksınız. Ayrıca bitmek bilmeyen kitaplarımız ve sürprizlerimiz de sizleri bekliyor.

Testlerin İçerikleri

  1. Sınıf Din Kültürü testlerimizin tamamı güncel müfredata uygun olarak hazırlanmıştır. Tamamen kaliteye dayalı olan testlerimizi kontrol etmek için web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Testlerin içerikleri sırasıyla müfredat uyumuna göre dizayn edilmiştir. Tüm yararlı bilgiler ve kaynaklar www.testkolik.com sitemizde mevcuttur.

  1. Sınıf Din Kültürü Testleri Konu Başlıkları

Din Kültürü testleri Kazanım, Beceri Temelli ve Tekrar testleri olarak üç bölüme ayrılır. İstediğiniz bölümden başlayarak testleri çözebilirsiniz.

Aşağıdaki bölümde konu başlıklarını daha detaylı görebilirsiniz;

Allah İnancı

Ramazan ve Oruç

Adap ve Nezaket

Hz. Muhammede ve Aile Hayatı

Çevremizde Dinin İzleri

Yukarıda belirtilen tüm konular güncel müfredata uygun olarak dizayn edilmiştir. Aynı şekilde sitemizde görmenizde mümkündür. 5. Sınıf Din Kültürü testlerini çözmek ve daha bir sürü farklı kaynaklardan yararlanmak istiyorsanız Testkolik.com sitesini ziyaret edebilir ve ücretsiz bir şekilde kayıt olabilirsiniz.

Testlerin Seviyeleri

  1. Sınıf Din Kültürü testleri kolay, orta ve zor seviyelerinde üçe ayrılıyor. Dilediğiniz seviyedeki testi seçebilir ve kolaylıkla çözebilirsiniz.

Testlerin Kaliteleri

Soruların kaliteleri konusunda oldukça hassasız. Daha eğitici ve öğretici olmak adına görsel sorulara veya açıklayıcı metinlere yer veriyoruz. Bu sayede daha verimli geri dönüşler alıyoruz. Uzman editörlerimiz tarafından dikkatle incelenen sorularımızın onaydan geçtikten sonra ditemize yüklenir.

Yaklaşık olarak 2 yıldır kaliteli bir hizmet vererek Türkiye’de bir ilki gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Şu ana kadar hiçbir negatif yorum almadık ve bunun haklı gururunu yaşıyoruz.

  1. Sınıf Din Kültürü Kitapları

Testkolik’de test çözmek hem yararlı, hem bedava, hem de kazançlı. Çünkü Testkolik ücrestiz kitap dağıtıyor. Evet! Doğru. Hiçbir ücret ve masraf ödemeden yepyeni, kaliteli soruların olduğu kitaplara sahip olabilirsiniz. Türkiye’nin dört bir yanına rahatlıkla kitap gönderiyoruz. Örneklerini incelemek için lütfen web sitemizi ziyaret edin.

Ücretsiz Kitap Nasıl Kazanılır?

Öncelikle Testkolik’e üye olmanız gerekir. Kitap da olduğu gibi üyelik işlemleri de tamamen ücretsiz. Üye olduktan hemen sonra kendi sınıfınıza ait testleri çözebilir ve her doğru sorudan puanlar kazanabilirsiniz. Kazandığınız bu puanlar kasanızda birikir. Biriktirdiğiniz puanlarla mağazamıza gidebilir ve istediğiniz kitaba ücretsiz bir şekilde sahip olabilirsiniz. Hemde kitap ücreti, kargo ücreti, üyelik ücreti hiçbirini olmadan.

Kitaplar en fazla bir hafta içinde elinize ulaşmış olur. Bu konudaki örnekleri ve detayları incelemek için Testkolik.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.

 

polat-galle