DOLAR
32,1974
EURO
34,9386
ALTIN
2.504,71
BIST
10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
30°C
Muğla
30°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
27°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
25°C
Cuma Açık
27°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
24°C

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda Trafikte Bisiklet Farkındalığı Vurgusu

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, trafikte bisiklet kullananların haklarını ve toplumsal saygıyı vurgulayarak bisiklet kazalarının önlenmesi için yeni yönetmelikler ve kanunlar üzerinde çalışacaklarını belirtti.

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda Trafikte Bisiklet Farkındalığı Vurgusu
A+
A-
polat-galle

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda Trafikte Bisiklet Farkındalığı Vurgusu

Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu kapsamında, trafikte bisikletlilere karşı farkındalığı artırmayı amaçladıklarını ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı himayesinde düzenlenen ve Gençlik ve Spor Bakanlığının destek verdiği Tour of Türkiye’nin üçüncü gününde 104,1 kilometrelik Fethiye-Babadağ etabı tamamlandı. Federasyon Başkanı Emin Müftüoğlu, Babadağ’da finiş alanına “Bisiklet taşıttır. Sağ şerit yasal hakkıdır!” mesajını taşıyan bir tabela yerleştirdi. Bu eyleme federasyon asbaşkanları Metin Cengiz ve Bahattin Akyön de katıldı. Müftüoğlu, bisiklet kazalarının önlenmesi ve topluma bisiklet kullanıcılara gösterilmesi gereken saygı konusunda farkındalık yaratmayı amaçladıklarını belirtti. Ayrıca, yakın zamanda çıkacak olan kanun ve yönetmeliklerle, bisikletli trafik kazalarını azaltmayı hedeflediklerini dile getirdi.