DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
25°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

8. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Muğla’da Başlıyor

58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, Muğla’nın tarihi ve doğal güzellikleriyle turizm merkezlerinde start alacak. Tur, Fethiye’den başlayıp İstanbul’da sona erecek. Dünyaca ünlü bisikletçiler, 15 Ekim’de İstanbul’da finişe ulaşacak.

8. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Muğla’da Başlıyor

8. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu Muğla’da Başlıyor

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde düzenlenen 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, Muğla’nın tarihi ve doğal güzelliklerini 190 ülkede milyonlara tanıtacak. Turizm merkezlerinde pedal çevirecek olan dünyaca ünlü bisikletçiler, turun sonunda 15 Ekim’de İstanbul’da finişe ulaşacak.

Cumhurbaşkanlığı himayelerinde gerçekleştirilecek olan 58. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, Muğla’da başlayacak. Tur, Fethiye-Babadağ, Fethiye-Marmaris, Marmaris-Bodrum ve Bodrum-Selçuk etaplarıyla Muğla’nın benzersiz güzelliklerinden geçecek.

Dünyaca ünlü isimlerin yarışacağı bu turda, İngiliz bisikletçi Mark Cavendish, Alman Andre Greipel ve Fransa Turu’nun sprint lideri Belçikalı Jasper Philipsen gibi önemli isimler yarışacaklar.

Muğla Valisi İdris Akbıyık, Muğla’nın güzelliklerinin ekranlarda olacağını, bu sayede Muğla’nın tarihi, kültürel ve doğal güzelliklerinin milyonlara ulaşacağını belirtti. Akbıyık, bu yılın Cumhuriyetimizin 100. yılı olduğunu ve turun Muğla’da gerçekleşmesinin ayrı bir gurur kaynağı olduğunu dile getirdi.

Turun Muğla etapları, muhteşem manzaralar, antik kentler, doğal güzellikler, tarihi kalıntılar ve turistik destinasyonları içerecek. Bu yılki tur toplamda 1231,2 kilometre boyunca devam edecek ve 15 Ekim’de İstanbul-Sultanahmet’te son bulacak.

Aktur tatil sitesi