Bodrum’da Klasik Türk Müziği Açık Prova ile Hayat Buluyor
Bodrum’da klasik Türk müziği rüzgarı esiyor. Halka açık ve ücretsiz düzenlenecek açık provada müzikseverler koristlerle birlikte eser seslendirebilecek.
Bodrum’da Klasik Türk Müziği Açık Prova ile Hayat Buluyor
Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği bünyesinde faaliyet gösteren Klasik Türk Müziği Korosu, 30 yılı aşkın süredir süren musiki geleneğini Bodrum halkıyla paylaşmaya devam ediyor. Müzikseverler, bu özel yolculuğa açık prova ile dahil olma fırsatı yakalayacak.
Halil İbrahim Yüksel Sanat Yönetmenliğinde
Etkinlik, 18 Temmuz Cuma günü saat 20.45’te Herodot Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Çalışma, Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü Öğretim Görevlisi Halil İbrahim Yüksel’in sanat yönetmenliğinde yapılacak.
Herkese Açık ve Ücretsiz
Bu özel etkinlik halka açık ve ücretsiz olarak gerçekleştirilecek. Katılımcılar ister koristlerle birlikte eser seslendirebilecek, isterlerse dinleyici olarak geleneksel meşk usulü koro çalışmasına tanıklık edebilecek.
Müzik bilgisi veya tecrübesi olmayanlar da davetli. Çalışmalarda tüm bilgiler uygulamalı olarak verileceğinden, herkes katılım sağlayabilecek.
Katılım Bilgisi
Detaylı bilgi almak isteyen müzikseverler, (533) 722 19 69 numaralı telefondan yetkililere ulaşabilir.
