MHP Bodrum İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen programda ilçe başkanlığında bayrak değişimi yaşandı. Engin Galipoğlu görevi Tayyar Şafak’tan devraldı.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bodrum İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen programda ilçe başkanlığında bayrak değişimi yaşandı. Görevi devreden Tayyar Şafak’ın ardından yeni İlçe Başkanı Engin Galipoğlu, teşkilat mensupları ve davetlilerin katıldığı programla görevine başladı.
Programa Geniş Katılım
MHP Bodrum İlçe Teşkilatı’ndaki programa MHP Muğla İl Başkanı Burak Demirel, yeni İlçe Başkanı Engin Galipoğlu, önceki dönem İlçe Başkanı Tayyar Şafak, ilçe başkanları, yöneticiler, belediye meclis üyeleri, basın mensupları ve çok sayıda partili katıldı.
Burak Demirel: “MHP Türkiye Cumhuriyeti’nin Sigortasıdır”
Programda konuşan MHP Muğla İl Başkanı Burak Demirel, Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin selamlarını ileterek başladığı konuşmasında, Bodrum’da gerçekleşen görev değişiminin bir bayrak devri olduğunu vurguladı. Demirel, Tayyar Şafak’a hizmetleri için teşekkür ederken, görevi devralan Engin Galipoğlu’na başarı dileklerini iletti.
Demirel konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, “Milliyetçi Hareket Partisi Türkiye Cumhuriyeti’nin sigortasıdır. Bu sigortayı ayakta tutan da birlik ve beraberliğimizdir. Genel Başkanımızın her sözünün arkasındayız” ifadelerine yer verdi.
Engin Galipoğlu: “Bu Kutlu Görevi Şeref Nişanesi Olarak Taşıyacağım”
Görevlendirmenin ardından kürsüye çıkan MHP Bodrum İlçe Başkanı Engin Galipoğlu, kendisini bu göreve layık gören parti üst yönetimine teşekkür etti. Galipoğlu, üstlendikleri görevin sorumluluğunun farkında olduklarını belirterek, ülkücü hareketin emanetini daha ileriye taşımak için çalışacaklarını söyledi.
Galipoğlu, “Şahsım ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte ülkücü duruşumuzdan taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Gayret bizden, takdir Allah’tandır” dedi.
Tayyar Şafak: “Bu Görevi Namusumuzla, Şerefimizle Yürüttük”
Programda veda konuşması yapan önceki dönem İlçe Başkanı Tayyar Şafak, görevi devraldıkları günden bu yana teşkilat çalışmalarını “namus ve şeref” vurgusuyla yürütmeye gayret ettiklerini ifade etti. Şafak, Bodrum halkına ve süreç boyunca çalışmaları kamuoyuna aktaran basın mensuplarına teşekkür ederek konuşmasını tamamladı.
Program Birlik Mesajlarıyla Sona Erdi
MHP Bodrum İlçe Teşkilatı’ndaki bayrak değişimi programı, konuşmaların ardından birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi.