DOLAR
45,9046
EURO
53,3739
ALTIN
6.656,81
BIST
13.662,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
24°C
Muğla
24°C
Hafif Yağmurlu
Salı Hafif Yağmurlu
25°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
25°C
Perşembe Yağmurlu
24°C
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C

Kırgızistan’dan Dalaman Havalimanı’na direkt uçuşlar başladı

Kırgızistan’dan Dalaman Havalimanı’na direkt uçuşlar başladı
A+
A-

Muğla’daki Dalaman Havalimanı’na, Kırgızistan’dan direkt uçuşların başladığı bildirildi.

YDA Dalaman Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Hamdi Güvenç, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kırgızistan’ın Bişkek ve Oş şehirlerinden ilk uçuşları başlattıklarını, haftada 2 olan uçuş sayısının gelecek günlerde 4’e çıkacağını söyledi.

Kırgızistan’da uzun zamandır pazar araştırması yaptıklarını belirten Güvenç , “Marketing kanalları ve networku için oldukça gelişmiş Local Tour operatörünün teşvik edilmesi ile uçuş planı oluştu. İlk uçakta doluluk oranının yüzde 100 olması, yeni seferlerin konulması açısından cesaret verici.” dedi.

Türkiye’nin bölgedeki ülkelerden sorumlu Turizm Müşavirliği ve Tanıtma Genel Müdürlüğü ile Türkiye Turizm Tanıtım ve Geliştirme Ajansının desteklerinin büyük olduğunu vurgulayan Güvenç, “Ekim sonuna kadar uzunca bir sezon planladığımız bu turizm rotasının, ata yurdu ile aramızda hava köprüsü oluşturacağına, sağlık turizmi dahil her türlü uçuş trafiğini her bakımdan geliştireceğine inancım tam.” diye konuştu.

Güvenç, bundan sonraki süreçte ise Özbekistan ile Tacikistan uçuşlarının planlandığını kaydetti.