DOLAR
44,9197
EURO
52,6005
ALTIN
6.847,49
BIST
14.335,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Parçalı Bulutlu
19°C
Muğla
19°C
Parçalı Bulutlu
Perşembe Yağmurlu
14°C
Cuma Az Bulutlu
17°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
17°C
Pazar Yağmurlu
21°C

Bodrum’da Şok Olay: Devlet Hastanesi Çalışanı İki Gün Boyunca Kafasında Mermi ile Dolaştı

Bodrum’da Şok Olay: Devlet Hastanesi Çalışanı İki Gün Boyunca Kafasında Mermi ile Dolaştı
A+
A-

Bodrum’da Şok Olay: Devlet Hastanesi Çalışanı İki Gün Boyunca Kafasında Mermi ile Dolaştı

bodrumhaber.com

Muğla’nın Bodrum ilçesinde yaşanan akılalmaz olayda, Bodrum Devlet Hastanesi’nde görevli bir personelin, başına isabet eden yorgun mermiyle iki gün boyunca farkında olmadan yaşadığı ortaya çıktı.

Bodrum Devlet Hastanesi Bilgisayar İşlem Merkezi’nde çalışan A.A., geçtiğimiz Perşembe günü Umurca Mahallesi’ndeki evinde sokakta bir kavga sesine tanık oldu. Pencereye çıkıp dışarı bakan A.A., kısa süre sonra başında hafif bir ağrı hissetti ancak durumu önemsemedi.

İki gün sonra şiddetlenen baş ağrısı ve yüzündeki şişlikler nedeniyle hastaneye başvuran A.A.’nın çekilen tomografisinde kafasında bir mermi bulunduğu tespit edildi. Durum üzerine önce Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edilen A.A., beyin ameliyatı geçirerek kafasındaki mermiden kurtarıldı.

Tedavisi devam eden A.A.’nın arkadaşları, olayla ilgili, “Başında şimşek çakar gibi bir şey hissetmiş ama önemsememiş. İki gün sonra yüzü gözü şişince gerçeği öğrendik. Arkadaşımız ölümden döndü,” açıklamasında bulundu.

Kaynak: Anter Haber