DOLAR
32,2362
EURO
35,0033
ALTIN
2.502,08
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
31°C
Muğla
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Az Bulutlu
31°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Açık
26°C

A Milli Takım’ın ‘torba’ hesapları! EURO 2024 için en kuvvetli ihtimal…

Gruptaki son maçına Galler karşısında çıkacak A Milli Takım’da EURO 2024 için torba hesapları bitmedi. Elemelerde oynanan maçlarla birlikte artık tablo biraz daha net. İşte ay yıldızlılara en yakın ihtimal…

A Milli Takım’ın ‘torba’ hesapları! EURO 2024 için en kuvvetli ihtimal…
A+
A-
Aktur tatil sitesi

EURO 2024 biletini cebine koyan A Milli Takım’da D Grubu’ndaki son maç olan Galler deplasmanı öncesi ‘torba hesapları’ başladı. Almanya’da oynanacak dev turnuvaya lider olarak gitme düşüncesini taşıyan ay yıldızlıların kuralarda yer alacağı torba da önem taşıyor.

HIRVATİSTAN HALA UMUTLU

Elemelerde son iki maçını kazanarak 16 puanla EURO 2024 biletini cebine koyan Milli Takım, Galler karşısında alacağı en az 1 puanla da grubunu lider tamamlayacak. Bu yüzden Galler deplasmanında alınacak sonuç torba durumumuz için de belirleyici olacak. D Grubu’ndaki son maçlarda Galler, Ermenistan’la beraber kalırken 13 puandaki Hırvatistan liderlik şansını son haftaya taşıdı.

1. TORBA ŞANSI KALMADI

İspanya ve Belçika’nın oynadığı maçlarda sahadan galibiyetlerle ayrılması, ve İngiltere’nin dün Makedonya ile berabere kalması sonrası Türkiye’nin birinci torbada yer alma şansı kalmadı. Almanya, Belçika, Fransa, Portekiz ve İspanya şu ana kadar birinci torbayı garantileyen ülkeler oldu. İlk torba yer alacak 6. ülkeyi ise son maçlar belirleyecek.

LİDERLİĞİ KAYBEDERSEK 3. TORBA İHTİMALİ…

An itibariyle A Milli Takım turnuvaya 2. torbadan katılacak. Millilerin, grubunda liderliği kaybetmesi halinde elemelerdeki diğer sonuçlara göre de 3. torbaya düşme ihtimali de bulunuyor. Galler karşısındaki muhtemel puanımız 2. torbadaki yerimizi garanti edecek.

ŞU AŞAMADA OLUŞAN TORBALAR:

  1. Torba: Almanya, Portekiz, Fransa, İngiltere, Belçika, İspanya
  2. Torba: TÜRKİYE, Danimarka, Macaristan, Arnavutluk, Romanya, Avusturya
  3. Torba: İskoçya, Hollanda, Sırbistan, İtalya, Slovenya, Hırvatistan
  4. Torba: Slovakya, İsviçre, Çekya, Polonya, Ukrayna, Yunanistan
Aktur tatil sitesi
ETİKETLER: , ,