DOLAR
32,3289
EURO
35,0655
ALTIN
2.299,69
BIST
9.044,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
25°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Ahşap Sandalye Modelleri

Ahşap Sandalye Modelleri
A+
A-
velux

Masa ve sandalye gibi ev eşyaları herkesin ihtiyaç duyduğu temel ürünlerin başında yer alır. Yeni bir ev kurarken ya da eşya yenilerken sandalye seçimlerinde oldukça titiz davranabilirsiniz. Ahşabın doğallığı ile dayanıklılığını bir araya getirmek isteyenler tercihini ahşap sandalyeden yana kullanmak isteyebilir. Doğal ahşap başta olmak üzere pek çok işlem görmüş ürün seçeneği arasından size uygun ürünü kolayca bulabilirsiniz.

Sandalye seçimlerinde dayanıklı ve uzun ömürlü malzemeler daima ön plana çıkar. Ahşap sandalye modelleri sayesinde evinize ve beklentinize uyum sağlayan ürün seçeneklerine ulaşabilirsiniz. Genel olarak ahşap sandalyeler birden farklı tasarım ve model seçeneğini beraberinde getirir. Özellikle döneme bağlı olarak size sunulan ahşap sandalyedeki detaylar değişiklik gösterebilir.

Doğal Ahşap Sandalye

Evinize şıklık katan masaların en büyük tamamlayıcısı sandalyelerdir. Genel olarak sandalyeler takım ve tekli halinde satışa sunulur. Her kullanıcının sandalye tercihi değişiklik gösterdiği için sade ve şık parçaları bir arada görebilirsiniz.

Doğal malzemeleri evinde ağırlamak isteyenler için pek çok doğal ahşap sandalye seçeneği sunulur. Tekli ya da takım şeklinde ahşap sandalyelerinizi satın alabilir ve evinize şıklık katabilirsiniz.

Doğal ahşap sandalye modelleri genel olarak ürün ve model bazında birtakım değişiklikleri beraberinde getirir. Seçtiğiniz ahşap ürün modelinin boyutu standart bir şekilde karşınıza çıkar. Dilerseniz boyut olarak farklı olan masanıza özel ahşap sandalyeler hazırlatabilirsiniz.

Masif Ahşap Sandalye

Günlük hayatta geniş yer kaplayan masa ve sandalyelere sıklıkla ihtiyaç duyarsınız. Bazı kullanıcılar için sandalyeler takımı tamamlayan bir parçanın ötesinde olabilir. Özellikle kullanışlı ve uzun ömürlü bir sandalye arayanlar tercihini masif ahşap sandalye çeşitlerinden yana kullanır.

Masif ahşap temel anlamda, ahşabın en saf hali olarak ifade edilir. Buna bağlı olarak, masif ahşaptan elde edilen sandalyeler çok daha uzun ömürlü bir kullanıcı deneyimini sizlerle buluşturur.

Yemek masanızı tamamlamak için ahşabın en doğal halinden yapılan sandalyelere yönelebilirsiniz. Özel bir el işçiliği sunan masif ahşap sandalyeler ile evinize şık bir dokunuş yapabilirsiniz. Aynı zamanda daha sade çizgiler arayanlar için Ahşap Konak birçok masif sandalye seçeneğini bir arada sunar.

https://www.ahsapkonak.com/

Aktur tatil sitesi