DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
23°C

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Mimarlar Odası’nı Ziyaret Etti

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Mimarlar Odası’nı ziyaret ederek önemli açıklamalarda bulundu. Ayaydın, Mimarlar Odası’nın sadece mahkeme salonunda değil, sürekli iletişim halinde olması gerektiğini vurgulayarak, diyalog zemini oluşturacaklarını ve Muğla’nın şeffaf bir şekilde yönetilmesine katkı sağlayacaklarını ifade etti.

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Mimarlar Odası’nı Ziyaret Etti
A+
A-
Aktur tatil sitesi

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Aydın Ayaydın, Mimarlar Odası’nı Ziyaret Etti

AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Aydın Ayaydın, Mimarlar Odası’nı ziyaret etti. Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Ayaydın, Mimarlar Odası’nın sadece mahkeme salonunda karşılaşılan bir sivil toplum kuruluşu olmaması gerektiğini ifade etti. Ayaydın, şehrin çehresi, kimliği, korunması ve sürdürülebilirliği konusundaki hassasiyetleri olan her kesimi dinlemenin önceliği olduğunu belirtti.

Aydın Ayaydın, Mimarlar Odası’nın karar vericilerle yeterince iletişim kuramadığını vurgulayarak, “Herkesin buluşma yeri olan kamusal alanlar başta olmak üzere şehrin çehresi, kimliği, korunması ve sürdürülebilirliği konusunda hassasiyetleri olan her kesimi dinlemek önceliğimdir. Değerlerini koruma bilinci ile hareket edenlere sonsuz saygı duyuyorum. Bazı sivil toplum kuruluşları ile nasıl olsa her şeye itiraz ederler, diyalog kurulması imkansız düşüncesinden hareketle iletişim kopmuş.” dedi.

Ayaydın, ziyaretin bir başlangıç olduğunu ve Muğla’nın şeffaf bir şekilde yönetilerek marka şehir olmasına katkı sağlamayı hedeflediklerini belirtti.

Aktur tatil sitesi