DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
31°C
Muğla
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C
Perşembe Açık
27°C

AKBELEN FATİHİ Ahmet Aras

Aktur tatil sitesi

AKBELEN FATİHİ Ahmet Aras

Geçtiğimiz günlerde Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Akbelen Ormanı için direnen, İkiz

köylülere dayanışma ziyaretinde bulunuyor.

Ahmet Aras, Akbelen’e herkesin sahip çıkması çağrısında bulunuyor.

Gözlerim yaşardı, Anadolu’nun her karış toprağına böyle bir belediye başkanı şart. Bodrum’un doğasına, tarihine sahip çıktı, yetmiyormuş gibi Milas’tan başlayarak bu mücadelesini Anadolu topraklarına yaymaya çalışması ibretlik.

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün derin uykularda…

Milas Belediye Başkanı derseniz, sahip çıkamadığı Milas sulak alanlarına sahip çıkan ve Ali Ağaoğlu’na hayatının dersini vererek inşaatı bırakmasına neden olan Ahmet Aras, alınan yapı ruhsatının da iptaline sebep olmakta.

Dayanır mı zorluklar Ahmet Aras’a…

Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hedefe koyduğu, 5’li çete diye nitelendirdiği beşin biri olan LİMAK HOLDİNG’e, kalesinde karşı duruş sergileyerek yapılamayanı yaptı.

Bodrum’a gelen suyun analizini de yaparak, Sistem Mühendisliği’nin yanında tüm mühendislik dallarında cevher olduğunu da göstermiş oldu.

Geyik Barajı, Çamköy ve Karacahisar su havzalarından söz ederek, Bodrum suyunun buradan sağlandığını, aslında derdinin Akbelen değil Bodrum’a gelen su olduğunu anlatarak, bir taraftan Bodrum halkına Bodrum için nasıl mücadele ettiğinin mesajını veriyor. Geyik Barajının neden yapıldığını biliyor mu dersiniz?

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün derin uykularda…

Ahmet Aras’ın; Beşli Çete üyesi Yeniköy ve Kemer Termik Santralleri’ nin sahibi LİMAK HOLDİNG manevrasından Bodrum’da kimsenin haberi yokken, Ahmet Aras’ın paralı medyası tarafından ülke gündemine taşınamasa da, CHP Genel merkezinde belki meltem esintisi yaratmış olabilir.

İnanılması güç işlere imza atan Ahmet Aras, Fransa yapı fuarına kimin davetlisi olarak gittiğinin, masraflarının kimin tarafından karşılandığının, dünya devleriyle gayrimenkul fuarında neler görüştüğünün bilgisini, şu ana kadar Bodrum Halkına vermemiştir.

Bodrum’da Kolin İnşaatla buluşma yemeğine, CHP Genel Başkanı’nın 5 Çete Üyesi demesine rağmen katılması, CHP Genel Merkezi’ni pek takmadığı anlamına da gelmektedir.

Yine 5’li Çete üyesi Cengiz Holding’ e, Cennet Koy’da verilen yapı ruhsatına CHP Genel Merkezinden ses çıkmadığına göre, danışıklı bir ruhsat mıdır düşüncesi Bodrum Halkı tarafından konuşulmaktadır.

Mazı Dağlarına Rüzgar Enerji Santrali yapılması için ÇED Toplantısını protesto eden Mazı Halkının yanın olmayan, Kızılağaçta Maden alanının genişletilmesine karşı yapılan eylemde halkla beraber olmayan Belediye Başkanı Ahmet Aras(ÇED’e olumsuz görüş bildirdiği bilinmektedir.), Milas sınırlarında her türlü manevrayı yaparak, adı Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığında geçen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı pasif mi göstermeye çalışmaktadır.

Cennet Koy’ da yapılaşma olmasın eyleminde boy gösteren CHP Bodrum İlçe Örgütü, İYİ Parti Bodrum İlçe Örgütü, İYİ Parti Kalkınmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısının Yardımcısı Mehmet Tosun, bildiğiniz gibi İYİ Parti Belediye Başkan Adayı idi, Cengiz Holding yapı ruhsatı aldıktan sonra her hangi bir açıklama yapmadılar.

Diyeceksiniz ki İYİ Parti Muğla Milletvekili ve aynı zamanda İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Metin Ergun, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına konu hakkında suç duyurusu bulundu daha ne yapsın?

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na yapıldığı iddia edilen suç duyurusun belgesi basınla paylaşılmamış, içerik hakkında bilgimiz bulunmamaktadır. Ancak kendi açıklamasından içeriğin boş olduğunu söylemek gerekir, sonuca yönelik değil göstermeliktir başvuru.

CHP’nin Muğla Milletvekillerinde çıt yok, söyleyecek sözde yok, ne desen tın tın… Bir daha Bodrum’a gelip özelleştirme karşıtı eylem yapmaları da komik olacak. Özelleştirme karşıtı eylemde  Özgür Özel ve Veli Ağababa’nun arkasına saklananların, halkın yüzüne nasıl bakacağı tartışılır.

Duyduk ki; Belediye Başkanı Ahmet Aras yeni bir koordinatör atamış. Koordinatöre sözümüz yok şimdilik, lakin Ahmet Aras’a bir çift sözümüz olacak

Hani Bodrum Belediyesi’ni “KOORDİNATÖRLERLE” yönetmeyecektiniz ,seçim zamanı avaz avaz bağırıyordunuz.

Bilinsin ki; Bodrum Belediye Başkanı’nın koordinatör atama yetkisi yoktur, var olanlar ve belediyeden para alanlar kanunsuz para almaktalar.

Ofisimde eksik etmediğim iki eser vardır, birisi “SÖYLEV(NUTUK)” Mustafa Kemal Atatürk’ün Türkiye Cumhuriyeti Eseri’ nin meydana geliş anlatımı.

Diğeri, ATATÜRK sonrası ülkenin nasıl yönetildiğini anlatan Aziz Nesin’in Eseri “ZÜBÜK” tür.

İnanın Aziz Nesin yaşasaydı ve birilerini tanısaydı,  “ZÜBÜK” adlı eserini yeniden yazardı…

Bodrum’a sahip çıkamayan Ahmet Aras, AKBELEN’e nasıl sahip çıkacak…

Bize bunlar çete dediniz( Cengiz Holding, Limak Holding, Kalyon Grup, Kolin Holding ve Makyol Grub) , düşman ettiniz, sizler dostluğunda ötesine geçtiniz.

Zübüklerin olmadığı bir yıl dilerim…

Vesselam

velux
Yazarın Diğer Yazıları