DOLAR
32,2069
EURO
35,1096
ALTIN
2.475,73
BIST
10.211,18
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
27°C
Muğla
27°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
31°C
Cumartesi Az Bulutlu
29°C
Pazar Açık
29°C
Pazartesi Açık
31°C

AKP İçinde Koltuk Kapma Kavgası Başladı!

AKP İçinde Koltuk Kapma Kavgası Başladı!
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

AKP İçinde Koltuk Kapma Kavgası Başladı!

Halk TV’de bugün yayınlanan bir haber göre, AKP içerisinde koltuk kapma kavgaları başladı. AKP’nin eski milletvekili Mehmet Metiner, partisinin Muğla’da aday gösterdiği Aydın Ayaydın’a yönelik sert eleştirilerde bulundu. Metiner, Muğla’daki seçimleri kaybeden Ayaydın’ın bakan olacağı iddialarına tepki gösterdi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a çağrıda bulundu.

Metiner, Ayaydın’ı partiden olmadığını ve hiç AK Parti’ye oy vermediğini iddia etmekle suçladı. Ayrıca Ayaydın’ın, Cumhurbaşkanı’nın adını kullanarak kibirli bir tavır sergilediğini ve bakanları emrindekiler gibi gösterdiğini öne sürdü.

Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, Metiner, Ayaydın’ı partinin geleceğini umursamayan ve sadece kendi çıkarları için hareket eden biri olarak nitelendirdi. Ayaydın’ın seçimlerde kaybetmesine rağmen bakanlık veya başka önemli görevler için kendisini aday göstermeye çalıştığını iddia etti.

polat-galle