DOLAR
32,3792
EURO
34,9947
ALTIN
2.326,11
BIST
9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Cumartesi Az Bulutlu
26°C
Pazar Açık
27°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
23°C

‘Arda’nın transferi bir transfer imzası değil, yuvasına dönüş imzası‘

Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz, Arda Turan’ın yeni bir transfer olmadığını, tecrübeli oyuncunun yuvasına döndüğünü söyledi.

‘Arda’nın transferi bir transfer imzası değil, yuvasına dönüş imzası‘
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Cengiz, Galatasaray TV’ye yaptığı açıklamada, Arda Turan’ın transferi için gerekli zeminin oluştuğunu ve kendisinin yuvasına döndüğünü belirterek, “Aslında Arda Turan’ın transferi bir transfer imzası değil, yuvasına geri dönüş imzası. Arda, bu yuvada yetişmiş bir kardeşimiz, değerli bir sporcu, Türkiye’yi ve Türk sporunu başarıyla temsil etmiş bir insan. Biraz gecikmeli de olsa yuvaya döndü. Taşlar yerli yerine oturdu, su aktı ve yolunu buldu. Doğru şekilde, doğru usullerle, teknik heyetimizin talebi doğrultusunda oldu.” dedi.

Teknik heyetin taleplerini ciddiye aldıklarını vurgulayan Cengiz, “Bizlere şampiyonluk yaşatmış teknik direktörümüzün riyasetinde, onun taleplerini ciddiye alırız. Arda da teknik heyetimizin istediği oyunculardan biriydi. Bizim de niyetimiz ile uyuştu. Kendisine yuvana ‘hoş geldin’ Arda diyoruz.” diye konuştu.

Galatasaray’ın birlik ve beraberlik ruhuyla yaşayan bir camia olduğunu ve Arda Turan’ın da bunun parçası olduğunu kaydeden Cengiz, şunları söyledi:

polat-galle