DOLAR
32,2044
EURO
35,0516
ALTIN
2.523,72
BIST
10.747,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
32°C
Muğla
32°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
27°C

Babasıyla tartıştıktan sonra tabancayla ateş eden M.Y tutuklandı

Muğla’nın Milas ilçesinde, bir iş yerinde silahla ateş eden zanlı ve yardım eden bir kişi tutuklandı.

Babasıyla tartıştıktan sonra tabancayla ateş eden M.Y tutuklandı
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Babasıyla tartıştıktan sonra tabancayla ateş eden M.Y tutuklandı

Milas’ta, bir iş yerinde silahla ateş eden zanlı ve yardım eden bir kişi tutuklandı.

Bodrum Haber

Emek Mahallesi’nde bir iş yerinde tabancayla ateş eden M.Y. ile kendisine yardım ettikleri belirlenen A.K. A.E. ve S.T, Milas Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Emniyetteki ifadeleri alınıp adliyeye sevk edilen zanlılardan M.Y. ve S.T. Sulh Ceza Hakimliğince tutuklandı, A.K. ve A.E. adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Dün Emek Mahallesi’nde bir iş yerinde babasıyla tartıştıktan sonra tabancayla ateş eden M.Y, olayın ardından kaçmış, Milas Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlatmıştı.

 

Bodrum Ev Emlak