DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
23°C

Bahamalar Bayraklı Gemiler Bodrum Limanı’nda

Bahamalar bayraklı iki gemi, “Norwegian Jade” ve “Emerald Azzurra”, Bodrum Limanı’na yanaştı. Gelen turistler Bodrum’da alışveriş ve yürüyüş yaptı. Bodrum Limanı bu sezon oldukça yoğun bir turist trafiği yaşıyor.

Bahamalar Bayraklı Gemiler Bodrum Limanı’nda
velux

Bahamalar Bayraklı Gemiler Bodrum Limanı’nda

Bahamalar bayraklı kruvaziyer “Norwegian Jade” ve lüks yat “Emerald Azzurra”, Bodrum limanına demirledi. Bu gemilerle birlikte Bodrum, turist akınına uğradı.

“Norwegian Jade” isimli kruvaziyer gemisi, Rodos Limanı’ndan sonra Bodrum Cruise Port iskelesine geldi. Bu dev gemide, çoğunluğunu ABD’li ve Kanadalıların oluşturduğu 2 bin 446 yolcu ve 1022 personel bulunmakta. Turistler, gümrük işlemlerinin tamamlanmasının ardından Bodrum’da sahil bandında yürüyüş yaparak çarşıda alışverişin tadını çıkardı. “Norwegian Jade”, akşam saatlerinde Marmaris Limanı’na doğru yola çıkacak.

Öte yandan “Emerald Azzurra” isimli 110 metre uzunluğundaki lüks yat, Kuşadası’ndan Bodrum’a geldi. Yatın sonraki durağı Rodos Adası olacak. Bu lüks yatta 90 yolcu ve 79 personel konaklıyor.

Bodrum Limanı’nın bu sezon popülerliği devam ediyor. Sezon boyunca 86 farklı yolcu gemisiyle limana 82 bin 39 yolcu geldiği belirtildi.

velux