DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
31°C
Muğla
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Açık
27°C
Perşembe Açık
27°C

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü ve Bodrum Uğur Anadolu Lisesi’ nden Anlamlı Kutlama

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü ve Bodrum Uğur Anadolu Lisesi’ nden Anlamlı Kutlama
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü ve Bodrum Uğur Anadolu Lisesi’ nden Anlamlı Kutlama

Bahçeşehir Koleji Bodrum Kampüsü ve Bodrum Uğur Anadolu Lisesi, öğretmen ve personelinin özverili çalışmalarını takdir etmek ve onlara duyulan saygıyı ifade etmek amacıyla 25 Kasım Cumartesi akşamı Bodrum Golf & Tennis Club’ta Öğretmenler Günü yemeği düzenledi.

Bodrum’da yaklaşık 23 yıldır eğitim sektörüne yön veren Bodrum Bahçeşehir Koleji ve Bodrum Uğur Anadolu Lisesi’ nin kurucuları Sayın Nilüfer Kul Haşar ve Sayın Selçuk Haşar tarafından kurumlarında 5. 10. 15. ve 20. yılını dolduran öğretmen ve personele teşekkür plaketleri ve hediyeleri takdim edildi.

Bu yıl 5.yılını tamamlayan öğretmenler Aybüke Donka, Sena Kaçar Köseoğlu, Ümran Özen, Ross Christian Ledford, Burak Durmaz, Duygu Çelik Canbaz, Saadet Sinem Kıpçak ve Hazal Gürsel, 10.yılını tamamlayan Mehtap Kaya Girgin ve Öykü Taşçı, 15.yılını tamamlayan destek ekip personeli Gönül Bayraktar ve Hülya Çınar ile öğretmenler Gizem Murat, Nihan Tınastepe, 20.yılını tamamlayan Lise Müdürü Aslıhan Top’a plaket ve hediyeleri keyifli anılar ve hikayelere atıf yapılarak son derece samimi bir ortamda verildi.

Kurucular ve yöneticiler gece boyunca öğretmen ve personelle samimi bir atmosferde bir araya gelerek, eğitimdeki uzun soluklu başarı ve mutluluk hikayelerine bir yenisini eklediler. Etkinlikte, kurum içindeki birlikte geçirilen yılların değeri vurgulanırken, öğretmenlerin ve personelin emekleri takdirle karşılandı. Gece boyunca kurumun tüm üyeleri bir aile olmanın verdiği mutluluğu bir kez daha yaşadı.

velux