DOLAR
32,4932
EURO
34,9317
ALTIN
2.431,38
BIST
9.789,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
23°C
Muğla
23°C
Açık
Cuma Parçalı Bulutlu
25°C
Cumartesi Açık
24°C
Pazar Açık
25°C
Pazartesi Açık
26°C

Belediyelerden: SÖZCÜ gibi ücretsiz getirin sizin gazetenizi de dağıtalım

Belediyelerden: SÖZCÜ gibi ücretsiz getirin sizin gazetenizi de dağıtalım
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

SÖZCÜ, maliyetini kendisi karşıladı. Bazı belediyelerin iş birliğiyle, evinden çıkamayan vatandaşlara gazetelerini ulaştırdı. Belediyeler, bu hizmeti eleştirenlere başlıktaki gibi seslendi ve ekledi: Amaç halkın habere kavuşması.

                 Belediyelerden: SÖZCÜ gibi ücretsiz getirin sizin gazetenizi de dağıtalım
Özlem GÜVEMLİ/SÖZCÜ

Sokağa çıkma yasağı nedeniyle hafta sonu bakkallar, marketler ve gazete bayileri kapalıydı. Gazeteler dağıtılamadı. SÖZCÜ, halkın, habere ulaşma hakkından mahrum kalmaması için çözüm üretti.

Tüm maliyetini kendisi karşılayıp SÖZCÜ’nün belediyeler aracılığıyla okurlara ulaşmasını sağladı. SÖZCÜ ve bazı belediyelerin “Okurlar gazetesine kavuşsun” diye yaptığı bu iş birliği, haksız eleştirilere neden oldu. Onlara yanıtı ise vatandaşın talebini karşılayan belediyeler verdi.

‘ONLARA DA İZİN VERİRDİK’

Belediyeler, amacın vatandaşların habere, gazeteye ulaşması olduğunu SÖZCÜ’ye ayrıcalık yapılmadığını vurguladı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada “Gazete dağıtımı ile ilgili talep sadece SÖZCÜ’den geldi.

‘Gazeteyi Halk Ekmek büfelerine koyabilir miyiz’ denildi. İzin verdik. Başka bir gazeteden böyle bir talep gelse onlara da izin verirdik.

Amaç vatandaşın gazeteye, habere ulaşması. Büfelerde gazeteler duruyor. Vatandaş Sözcü okumak istiyorsa alıyor, istemiyorsa almıyor” denildi.

‘HER GAZETEYİ DAĞITIYORUZ’

Ankara Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, “Bizden en çok talep edilen üç şey ilaç, ekmek ve gazete oldu. Her gazeteyi dağıtıyoruz, isteğe bağlı.

Vatandaş Sabah isterse, onu da götürüyoruz” dedi. İstanbul Avcılar Belediyesi, SÖZCÜ, BirGün, Yeniçağ, Cumhuriyet ve Sabah gazetelerinin talep doğrultusunda evden çıkamayan vatandaşlara ulaştırıldığı belirtti.

İŞTE DESTEK VEREN BELEDİYELER

Belediyelerden: SÖZCÜ gibi ücretsiz getirin sizin gazetenizi de dağıtalımHALK EKMEK BÜFELERİNE STANT
SÖZCÜ, Halk Ekmek büfelerine stant kurdu. Dileyen hem ekmeğini hem de ücretsiz olarak SÖZCÜ’yü aldı. Vatandaşlar uygulamadan memnun kaldı.

Belediyelerden: SÖZCÜ gibi ücretsiz getirin sizin gazetenizi de dağıtalımSÖZCÜ EKİBİ KAPILARA BIRAKTI
Adana büromuzda görevli çalışanlarımız, sabah 6.30’da yollara düştü. Kentin ilçelerini dolaştı. SÖZCÜ’yü okurların kapısına kadar ulaştırdı.

Belediyelerden: SÖZCÜ gibi ücretsiz getirin sizin gazetenizi de dağıtalımBELEDİYE ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR
Çankaya ve Yenimahalle belediyeleri, SÖZCÜ’nün okurlarına ücretsiz ulaşmasına destek verdi. Okurlar, “Gazetemize kavuştuk, iyi ki varsınız” dedi.

Belediyelerden: SÖZCÜ gibi ücretsiz getirin sizin gazetenizi de dağıtalımSU VE EKMEKLE BİRLİKTE ULAŞTI
Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı ekipler, vatandaşların talepleri doğrultusunda kentte ekmek ve su ile birlikte SÖZCÜ Gazetesi’ni de dağıttı.

Belediyelerden: SÖZCÜ gibi ücretsiz getirin sizin gazetenizi de dağıtalım

‘BİR EKMEK BİR DE SÖZCÜ İSTEDİLER’
Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, “Talep halktan geldi. Bizden bir ekmek bir de SÖZCÜ istediler” dedi. 2 günde 4 bin gazete halka ulaştırıldı.

Belediyelerden: SÖZCÜ gibi ücretsiz getirin sizin gazetenizi de dağıtalımBELEDİYE ÇALIŞANLARINA TEŞEKKÜR
Aydın’da Kuşadası ve Efeler belediyesi ekipleri de gazeteleri ekmekle birlikte halka dağıttı. SÖZCÜ okurları belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Belediyelerden: SÖZCÜ gibi ücretsiz getirin sizin gazetenizi de dağıtalımFIRINLAR VE ECZANELERDE DAĞITILDI
SÖZCÜ ve KORKUSUZ gazeteleri, dün yine yasak kapsamına girmeyen fırınlar ve eczaneler aracılığıyla vatandaşlara ücretsiz olarak dağıtıldı.

SÖZCÜ’YÜ ÜCRETSİZ DAĞITAN BELEDİYELER:

– İSTANBUL: Beşiktaş ve Avcılar belediyeleri, Halk Ekmek büfeleri.
– ANKARA: Yenimahalle ve Çankaya belediyeleri.
– İZMİR: Karşıyaka, Konak, Beydağı, Torbalı ve Gaziemir belediyeleri.
– ESKİŞEHİR: Büyükşehir Belediyesi.
– MUĞLA: Büyükşehir, Bodrum, Milas, Marmaris, Menteşe belediyeleri.
– AYDIN: Efeler ve Kuşadası belediyeleri.
– SAMSUN: Atakum Belediyesi.
– ANTALYA: Konyaaltı Belediyesi.
– BALIKESİR: Edremit Belediyesi.
– DENİZLİ: Merkezefendi Belediyesi.
– MERSİN: Büyükşehir Belediyesi, Mezitli Belediyesi.
– ADANA: Büyükşehir Belediyesi.