DOLAR
32,5882
EURO
34,7930
ALTIN
2.505,87
BIST
9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
12°C
Muğla
12°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C
Salı Az Bulutlu
21°C

“Belediyenin gücü o firmaya yetmedi”

“Belediyenin gücü o firmaya yetmedi”
Bodrum Ev Emlak

Egealternatif.com haber portalı, yazarı Selçuk Arsal iddialı bir yazı kaleme almış, görmezlikten gelemedik .

Yazıdan bazı başlıklar ;

İddia ise şu: “Belediyenin gücü o firmaya yetmedi, bir şekilde belediyeyi aşıyorlar”

“Ne kadar vahim değil mi? bir şirket inşaat yapmak veya (kullanım amacı farklı da olabilir) için izinsiz kazı yapıyor ve belediye buna engel olmak istiyor ama olamıyor? İşi Belediyeyi aşıyor veya firma belediyeyi dinlemiyor…”

“Bütün çabalar nafile ve ranta kurban giden Bodrum’un çığlığını duyan var mı?”

“Bodrum’un çığlığını duyurmak için gelişmeleri daha detaylı yazmanın faydalı olacağını düşünüyorum…”

“İddiaya göre Bodrum –Yalıkavak yolu üzerinde bulunan bölgedeki 209 /25 nolu parselde kaçak yapı yapılmak isteniyor.  Henüz inşaatın yapılmadığı alanda metrelerce kazı yapılmış durumda. Olayın kedilerine intikal etmesinden sonra Bodrum Belediyesi İmar Müdürlüğü ekipleri söz konusu yere gidip incelemelerde bulunuyorlar. ”

“Yapılan incelemede “İnşaat bölgesinde …….. Firmasına ait iş makinası ve forkliftlerin mal yüklediği tespit edilmiştir. Herhangi bir inşaat faaliyeti bulunmamaktadır”  sonucuna varılmış.”

“Evet, bölgede bir inşaat yok çalışması yok lakin bir kazı ve hafriyat var.  Hatta o bölgede hafriyat konusunda yetkili birim Muğla Büyükşehir Belediyesi ve gerekli bildirimlerde yapılmış durumda.”

“Yine Bodrum Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü şikayet üzerine gerekli incelemelerde bulunmuş ve kaçak kazı yapıldığına dair tutanaklarını tutarak yetkili kurum olan ilçe Çevre ve Şehircilik Müdürlüğüne göndermişler. Yani işlem yapacak yetkili kurum İl çevre ve şehircilik müdürlüğüdür…  ”

“Tüm bunlar olurken baş aktörler nerede? Hani ‘Belediyenin gücünün yetmediği ve bir şekilde belediyeyi aşıyorlar’ denilen firma kime ait?”

“İşin rengi söz konusu alanda hafriyat çalışması yapan firmanın sahibinin bir parti ilçe başkanı ve aynı zamanda Bodrum Belediye Meclis Üyesi olduğu iddiasıyla yeni bir hale everiliyor…  İşin doğasına uygun olarak Bodrumular parti ilçe başkanının baş edilmeyen firma ile ilişkisini sorguluyor…”

Yazının tamamı için linki tıklayınız

Aktur tatil sitesi