DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
26°C
Muğla
26°C
Açık
Pazar Hafif Yağmurlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Az Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras muhtarlarla bir araya geldi

MUĞLA (AA) – Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum’daki muhtarlarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Muhtarlık İşleri Müdürlüğü her ay düzenli olarak organize ettiği Muhtarlar Toplantısı Bodrum Belediyesi Trafo Hakan Aykan Kültür ve…

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras muhtarlarla bir araya geldi
A+
A-

MUĞLA (AA) – Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum’daki muhtarlarla bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu.

Muhtarlık İşleri Müdürlüğü her ay düzenli olarak organize ettiği Muhtarlar Toplantısı Bodrum Belediyesi Trafo Hakan Aykan Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşti.

Toplantıya Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Başkan Yardımcıları, Muhtarlık İşleri Müdürü Murat Kurtini, Bodrum Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Cemil Gündüz, ilgili birim personeli ve muhtarlar katıldı.

Toplantı öncesi Belediye Veteriner İşleri Müdürü Ahmet Kurt ile Bodrum Hayvan Hakları Derneği üyeleri muhtarlara sokak hayvanları ile ilgili bilgiler verdi.

Başkan Aras’ın ilçe muhtarları ile çeşitli konularda bilgi alışverişinde bulunduğu toplantıda, Bodrum’da yaşanılan su sıkıntısında gelinen son nokta paylaşılırken belediyenin yol yapım çalışmaları da detaylı olarak anlatıldı.

Aras, muhtarları dinleyerek talep ve isteklerine yönelik başkan yardımcılarına ve birim müdürlerine ilgili konularda talimatlar verdi.

Bodrum Ev Emlak
ETİKETLER: , , ,