DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Az Bulutlu
22°C

Bodrum Off-Road Kulübü, Avşar Ovası Çamur Parkurunda Heyecanlı Anlar Yaşadı

Bodrum Off-Road Kulübü üyeleri, Avşar Ovası’ndaki çamur parkurunda gerçekleştirdikleri etkinlikte heyecanlı anlar yaşadı. Zorlu parkurda bir araç kanala düşerken, ekip arkadaşları başarılı bir operasyon düzenleyerek aracı kurtardı. Kulüp Başkanı Murat Taşlıdağ, yeni üyelere araç kullanma ve off-road ekipmanlarını kullanma eğitimi verdiklerini, bu eğitimleri keyifli etkinliklerle birleştirdiklerini söyledi.

Bodrum Off-Road Kulübü, Avşar Ovası Çamur Parkurunda Heyecanlı Anlar Yaşadı
A+
A-
velux

Bodrum Off-Road Kulübü, Avşar Ovası Çamur Parkurunda Heyecanlı Anlar Yaşadı

Bodrum Off-Road Kulübü üyeleri, geçtiğimiz hafta sonu Milas’ın Avşar Ovası’ndaki çamur parkurunda araçlarını sürerken heyecan dolu anlar yaşadı. Zorlu parkurda bir araç kanala düşerken, ekip arkadaşları başarılı bir operasyon düzenleyerek aracı tek seferde kanaldan çıkardı.

Off-Road tutkunları, Bodrum ve çevresinde çeşitli parkurlarda bir araya gelerek eğlenceli etkinlikler düzenliyor. Geçtiğimiz hafta sonu ise Avşar Ovası’ndaki çamur parkurunda keyifli bir gün geçiren kulüp üyelerinden biri, parkurda hızını alamayarak kanala düştü. Ancak ekip arkadaşları, hemen harekete geçerek koordineli bir şekilde aracı kurtarmayı başardı.

Bodrum Off-Road Kulübü Başkanı Murat Taşlıdağ, kulüp olarak yeni üyelerine araçlarını arazide kullanma ve off-road ekipmanlarını doğru şekilde kullanma eğitimi verdiklerini belirtti. Taşlıdağ, bu eğitimlerin keyifli etkinliklerle birleştirildiğini ve kulüp üyelerinin doğa tutkunu bir arada bulunma ve öğrenme fırsatı yakaladığını ifade etti.

polat-galle