Bodrum Ultra Maratonu Nedeniyle 15 Şubat Pazar Kapanacak Yollar

Bodrum’da 15 Şubat Pazar günü koşulacak Bodrum Ultra Maratonu nedeniyle ilçe merkezinde bazı cadde ve sokaklar geçici olarak trafiğe kapatılacak. Kapanacak yollar listesi haberde.

Bodrum Ultra Maratonu Nedeniyle 15 Şubat Pazar Kapanacak Yollar
Yayınlama: 12.02.2026
Google Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Bodrum Haber’i tercih edilen kaynak yapın
Aktur Archipel Bodrum reklamı

Bodrum Ultra Maratonu İçin Geri Sayım: 15 Şubat Pazar Kapanacak Yollar Açıklandı

Bodrum Haber

Bodrum’da 15 Şubat Pazar günü düzenlenecek Bodrum Ultra Maratonu nedeniyle sporcuların geçişi sırasında ilçe merkezindeki bazı cadde ve sokaklar geçici olarak araç trafiğine kapatılacak.

Bodrum Ultra Maratonu bu yıl 60K, 34K, 22K, 10K ve 5K parkurlarında koşulacak. Organizasyon kapsamında çocuk koşusu da yapılacak.

Yarışın ilk startı 15 Şubat Pazar günü İskele Meydanı’ndan saat 07.30’da verilecek. Sporcular ilçe merkezi başta olmak üzere Tersaneler mevkii, Kızılağaç, Yalıçiftlik ve Çamlık mahallelerinde doğayla iç içe parkurlarda mücadele edecek. Tüm parkurlar yine İskele Meydanı’nda sona erecek.

Kapanacak Yollar

Yarış kapsamında sporcuların geçişi sırasında Kumbahçe Mahallesi’nde şu güzergahlar araç trafiğine kapalı olacak:

Cumhuriyet Caddesi (Barlar Sokağı)

Paşatarlası Sokak

İskele Caddesi

Atatürk Caddesi

Kerevit Sokak

Begonvil Sokak

Ali Reis Sokak

Tarla Sokak

Yetkililer, sporcuların geçişinin tamamlanmasının ardından yolların yeniden trafiğe açılacağını bildirdi. Sürücülerden alternatif güzergahları kullanmaları, trafik işaretleri ile görevli ekiplerin uyarılarına dikkat etmeleri istendi.

Bodrum Sıcak Haber

Aktur Arasta Bodrum alışveriş merkezi reklamı