DOLAR
32,3039
EURO
35,1110
ALTIN
2.282,38
BIST
8.806,72
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Parçalı Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Bodrum’a ve Türkiye’ye çok büyük zarar verdiniz

Bodrum’a ve Türkiye’ye çok büyük zarar verdiniz

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras’a yüklenmeye devam ediyor. Gökmen “Sayenizde Dünya basınında’’ Türkler Turistleri Kazıklıyor’’ dedirtiniz…” dedi.

Bodrum Gündem Haber

Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras geçtiğimiz günlerde gerçekleşen bir basın toplantısında söylediği sözler yoğun bir şekilde eleştiriliyor. Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen, “Bodrum’umuzu Türkiye’mizi Dünyaya Rezil Ettiniz…” başlıklı bir yazılı açıklama yaptı. Oldukça sert ifadelerin yer aldığı yazılı basın açıklamasında Gökmen “Sayenizde Dünya basınında’’ Türkler Turistleri Kazıklıyor’’ dedirtiniz…” dedi.

Türkiye’ye çok büyük zarar verdiniz…

Ak Parti Bodrum İlçe Başkanı Osman Gökmen’in yazılı açıklaması şu ifadeler ile başlıyor; “CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, yaptığınız anlamsız açıklamalarla başarısızlıklarınızla artık bırakınız Bodrum’a zarar vermeyi tüm Türkiye’ye çok büyük zarar verdiniz. Telafisi olmayan böylesi büyük bir bu kötülüğü bu ülke hak etmedi bunu yapmaya hakkınız yoktu…”

Türkiye verdiğiniz bu zarardan dolayı size yazıklar olsun…

Gökmen’in yazılı açıklaması şu şekilde devam ediyor; “Sayenizde Dünya basınında’’ Türkler Turistleri Kazıklıyor’’ dedirtiniz. İngiltere’nin en büyük gazetelerinden biri olan Daily Mail’de haber oldunuz. Bırakın Bodrum’a verdiğiniz zararları Türkiye verdiğiniz bu zarardan dolayı size yazıklar olsun. Yaptığınız bu kötülüğü verdiğiniz bu zararı tarih affetmeyecek. Tarihin satır aralarına ülkesini Dünya’ya rezil eden Bodrum Belediye Başkanı olarak not düşüleceksin. Devletimiz turizm gelirliyle ilgili böylesi zorlu ve kritik bir dönemde bu kadar yoğun çalışmalar içerisindeyken, süreçleri bu kadar hassas yönetirlerken, sen CHP’li Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras ve CHP’li yöneticiler. Bir çuval inciri berbat ettiniz…”

Bodrum’a gitmeme boykot kampanyası başlatıldı…

Gökmenin açıklaması; “Yabancı turistlerden uğrattığın zararlar yetmiyormuş gibi yerli turistlerde yaptığınız mesnetsiz anlamsız açıklamalarınız söylemleriniz neticesinde sosyal medya aracılığıyla Bodrum’a gitmeme boykot kampanyası başlattı. Esnafımızın turizmcilerimizin yüzüne nasıl bakacaksın. Bitirdin batırdın insanları… Bodrum’a ülkene yapacağın başka kötülük vereceğin başka zarar kaldı mı?” ifadeleri ile sona erdi…

velux