DOLAR
32,4375
EURO
34,7411
ALTIN
2.439,70
BIST
9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
26°C
Muğla
26°C
Az Bulutlu
Pazartesi Hafif Yağmurlu
26°C
Salı Parçalı Bulutlu
24°C
Çarşamba Açık
24°C
Perşembe Açık
23°C

Bodrum’da Amiral Turgut Reis Futbol Sahası törenle açıldı

MUĞLA (AA) – Bodrum Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar sonrasında yenilenen Amiral Turgut Reis Futbol Sahası’nın açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti.Belediye Başkanı Ahmet Aras’ın ev sahipliğinde düzenlenen programa CHP PM Üyesi Alkım Den…

Bodrum’da Amiral Turgut Reis Futbol Sahası törenle açıldı
A+
A-
Aktur tatil sitesi

MUĞLA (AA) – Bodrum Belediyesi tarafından yapılan çalışmalar sonrasında yenilenen Amiral Turgut Reis Futbol Sahası’nın açılışı düzenlenen törenle gerçekleşti.

Başkan Aras, yaptığı açılış konuşmasında 4,5 yıllık süreçte yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunarak spor alanında yapılan altyapı tesislerinin başarının yolunu açtığını söyledi.

Bodrum’daki amatör spor kulüplerine her zaman destek olduklarını belirten Aras, bundan sonraki hedeflerinin Gümüşlük’teki futbol sahasının da çağdaş, çocuklara yakışır bir sahaya kavuşturmak olduğunu ifade etti.

Bahçelievler’de yapılmakta olan spor kompleksinde tenis sahası, basket sahası, halı saha ve okçuluk parkurunun yer alacağını ve Turgutreis’in çok kısa zaman içinde kapalı spor salonu projesine kavuşacağının müjdesini de veren Aras, bundan sonraki yatırımların üstyapı olarak devam edeceğini, altyapı olmadan üstyapının olamayacağını kaydetti.

Açılışa katılan Bodrum FK Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk de iş insanı ve futbola gönül verenler olarak, amatör futbol ile ilgili ellerinden gelebilecek her türlü desteği sağlayacaklarını belirtti.

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Top da Amatör Spor Kulüpleri olarak gençleri kötü alışkanlıklardan kurtarmayı ve 7’den 70’e herkesi spora yönlendirmeyi hedeflediklerini vurguladı.

Konuşmanın ardından Mehmet Top ve Turgutreis Spor Kulübü Başkanı Melih Aydoğan tarafından Belediye Başkanı Ahmet Aras’a teşekkür plaketi takdim edildi.

Açılışın ardından futbol sahasında incelemelerde bulunan Başkan Aras, genç futbolculara futbol topu hediye etti. Amatör kulüp sporcuları sahanın ortasında dev Türk bayrağı açtı.

velux
ETİKETLER: , , , ,