DOLAR
32,7525
EURO
35,0851
ALTIN
2.450,67
BIST
10.647,91
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Açık
33°C
Muğla
33°C
Açık
Pazar Açık
34°C
Pazartesi Açık
34°C
Salı Açık
33°C
Çarşamba Az Bulutlu
29°C

Bodrum’da Bir İlk, Sizin İçin Sanat Sofraları Başlıyor…

Bodrum’da Bir İlk, Sizin İçin Sanat Sofraları Başlıyor…
Aktur tatil sitesi

Bodrum’da Bir İlk, Sizin İçin Sanat Sofraları Başlıyor…

The Art Capsule ve Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü işbirliği ile “Bi Sohbet Bi Lezzet- Sanat Sofraları” 30 Haziran ‘da Bodrum Dibeklihan içersinde Pera Thai Bodrum’da başlıyor.Sanatın her dalında başarılara imza atmış sanatçımız Mehmet Sinan Kuran ile Dibeklihan’da Pera Thai Bodrum Restoranda kurulacak özenli sofralarda sanata ve hayata dair her şeyi konuşacağız. 30 Haziran  Pazar günü saat 20:30’da Sanatçı Mehmet Sinan Kuran’ın misafirimiz olduğu organizasyonumuzda buluşmak üzere..

Bodrumda ilkini gerçekleştireceğimiz “bi sohbet bi lezzet” sanat sofraları 30 Haziran günü konuğumuz sevgili Mehmet Sinan Kuran.
Mehmet Sinan Kuran’ın zengin içerikli, neşeli, keyifli sohbetiyle, günlük hayat pratiklerimizi bir kenara bırakıp özenle hazırlanmış  bir masanın etrafında bizim gibi düşünen insanlarla ortak bir pozitif enerji yaratıyoruz.
Sanat felsefe, şiir, müzik gibi insanın içini ısıtan konuları ve değerli konukları neşeli sofralarda bir araya getirmekten ve ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.
Bu buluşmalarda hem sanatçılarımızın kendi dünyalarına tanıklık ediyor hem de onları yakından tanımak ve sohbet etme fırsatını da yakalamış oluyoruz.
Sevgili Pera Thai Bodrum Restoran’ın kurduğu, sanatı, edebiyatı, kültürel
hazları yemek sanatıyla buluşturan muhteşem sofralar Bodrum’da Dibeklihan’da başlıyor.

The Art Capsule ve Dibeklihan Kültür ve Sanat Köyü’nün ortak projesinde, muhabbete ve yemege doyacaginiz bir akşam sizi bekliyor.

Rezervasyon ve organizasyon detayları için 0532 628 32 48 numaralı telefondan The Art Capsule Yöneticilerine ulaşabilirsiniz.

Bodrum’da Bir İlk, Sizin İçin Sanat Sofraları Başlıyor…

velux