DOLAR
32,5158
EURO
34,6976
ALTIN
2.489,34
BIST
9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
19°C
Muğla
19°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
13°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Pazar Az Bulutlu
20°C
Pazartesi Az Bulutlu
23°C

Bodrum’da “Bülent Eczacıbaşı, silahlı adamlarıyla şantiye bastı!”

Bodrum’da “Bülent Eczacıbaşı, silahlı adamlarıyla şantiye bastı!”
Aktur tatil sitesi

Medyaradar.com’un bu günkü “Bülent Eczacıbaşı, silahlı adamlarıyla şantiye bastı!” başlıklı haberi ;

Türkiye’nin cennet tatil beldesi Bodrum, Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve eşi Oya Eczacıbaşı’nı konuşuyor…

Türkiye’nin cennet tatil beldesi Bodrum, Eczacıbaşı Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Eczacıbaşı ve eşi Oya Eczacıbaşı’nı konuşuyor. Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz aylarda Eczacıbaşı, halk plajını özel plaj haline getirme, plaja giden kamu yolunu demir kapıyla engelleyip, halkın kullanımına açık olması alanı vatandaşların girişine kapatma, kaçak iskele ve yine kendi arazileri içindeki 10’a yakın kaçak yapıyla gündeme gelmişti.

Uydu görüntüsü üzerinden tüm bu kanunsuzlukları belgeleyen Bodrumlular, belgeleriyle birlikte hem Bodrum Belediyesi’ne hem de CİMER’e suç duyurusunda bulunmuş, Eczacıbaşı’nın konuya dair tek açıklaması ise “Zaten imar affı başvurusunda bulunduk” demek olmuştu.

Medyaradar’ın edindiği bilgilere göre geçtiğimiz günlerde Bodrum Belediyesi’nin girişimiyle sahili kapatan duvarın yıkıldığı öğrenilirken, hızını alamayan Eczacıbaşı’nın bu kez komşu şantiyeleri silahlı adamları ile bastığı ve şantiye çalışanlarının cep telefonlarının gasp edilmeye çalışıldığı görüntüler gündeme bomba gibi düştü. Görüntülerde, çalışanların “Burası özel arazi, buraya giremezsiniz” uyarıları üzerine Bülent Eczacıbaşı’nın “Biz ister çıkarız ister çıkmayız, kimse bir şey yapamaz bize” dediği görüntüler büyük tepki çekti.

Görüntülerde aynı çalışanın “Polise şikayet edeceğiz” uyarısı üzerine Bülent Eczacıbaşı’nın “Et” yanıtını vermesinin ardından Bülent Eczacıbaşı’nın silahlı adamları ve Oya Eczacıbaşı, komşu şantiyedeki çalışanın elindeki telefonu zor kullanarak aldı ve görüntüleri silmeye başladı. Yaşanan kısa arbedenin ardından bu şantiye baskını esnasında kayıtların silindiğine emin olan Eczacıbaşı ve silahlı korumaları şantiye alanını terk etti.

polat-galle