DOLAR
32,3299
EURO
35,0822
ALTIN
2.286,60
BIST
8.967,32
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Cuma Az Bulutlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
24°C
Pazar Açık
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
26°C

Bodrum’da iş kazası geçiren kişi çalıştığı firmadan şikayetçi oldu

Bodrum’da iş kazası geçiren kişi çalıştığı firmadan şikayetçi oldu
Aktur tatil sitesi

MUĞLA (AA) – Bodrum ilçesinde üzerine ağırlık düşmesi sonucu yaralanan ayağından ameliyat geçiren işçi, çalıştığı firmadan şikayetçi oldu.

Torba Mahallesi’nde yaşamını sürdüren ve ilçedeki toptan market zincirinde sevkiyat görevlisi olarak çalışan Ceyhan Tekin (52), geçen eylülde Gümbet’te ürün teslimatı sırasında kamyonun üzerinden dengesini kaybedip yere düştü.

Bir ayağının üzerine yük devrilen Tekin’in sol ayağının arka çapraz bağlarının koptuğu ve menüsküs yırtığı oluştuğu tespit edildi.

Ameliyat geçiren Tekin, firmanın kendilerine iş ayakkabısı vermemesi ve olayın bundan kaynaklandığı iddiasıyla, suç duyurusunda bulundu.

Tekin, gazetecilere yaptığı açıklamada, iş kazasından bu yana bir ayağını kullanamadığını, işini bırakmak zorunda kalan eşinin kendisine destek olmaya çalıştığını söyledi.

Eşinin de çalışamaması nedeniyle maddi sıkıntılar çektiklerini ve mağdur olduklarını belirten Tekin, “Hiç bir şey yapamıyoruz. Şirket yetkililerinin beni sağlığıma kavuşturmalarını diliyorum. Bana destek çıksınlar, belki engelli kalacağım bu yüzden çok mağdurum. İşçi haklarım ödenmedi, sadece devletimizin verdiği imkanlarla ayakta kalmaya çalışıyoruz. Kirada oturuyoruz.” diye konuştu.

Biran önce sağlığına kavuşmak istediğini belirten Tekin, iyi bir hastanede ameliyat olmak istediğini bu nedenle firma yetkililerinin desteğine ihtiyacı olduğunu dile getirdi.

Aktur tatil sitesi