DOLAR
32,5162
EURO
35,2429
ALTIN
2.469,64
BIST
10.872,56
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Hafif Yağmurlu
29°C
Muğla
29°C
Hafif Yağmurlu
Cuma Açık
33°C
Cumartesi Açık
36°C
Pazar Açık
37°C
Pazartesi Az Bulutlu
36°C

Bodrum’da Özgür Özel izdihamı “İktidara İktidara” sesleri yükseldi

Muğla ve Aydın’da açılışlara katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in son durağı Bodrum oldu. Denizci şapkası ile Bodrum limanında feribottan inen Özel 400 metrelik yolu yoğun ilgi ve izdiham nedeniyle güçlükle aşabildi. Bodrumlular Özeli “İktidara iktidara” sesleri ile karşıladı.

Bodrum’da Özgür Özel izdihamı “İktidara İktidara” sesleri yükseldi
A+
A-

Muğla ve Aydın ‘da  açılışlara katılan CHP Genel Başkanı Özgür Özel bugün akşam saatlerinde Didim ilçesinden bugün sefere başlayan feribot ile Bodrum’a geldi. Denizci şapkası ile Bodrum Limanı’nda inen Özgür Özel’e ilçedekiler büyük sevgi gösterisinde bulundu, çiçeklerle karşıladı.

BODRUM LİMANINDA İZDİHAM YAŞANDI

Bodrum Limanı’nda Özel’i yaklaşık 2 bin kişilik kalabalık grup karşılarken Özel ile fotoğraf çektirmek isteyenler nedeniyle büyük izdiham yaşandı Korumalar ve zabıtaların devreye girmesi ile kısa süreli arbede yaşandı, bazı vatandaşlar ve gazetecilerin yere düştüğü görüldü. Özel 400 metre ilerideki CHP ilçe binasına güçlükle ulaşabildi.

PARTİ BİNASI ÖNÜNDE İKTİDARA İKTİDARA SESLERİ YÜKSELDİ

Özel CHP ilçe binasında önünde partiye katılanlara rozet taktığı sırada vatandaşların “İktidara iktidara” sloganları attığı duyuldu. Daha sonra sonra Bodrum Belediye Başkanı Tamer Mandalinci’yi makamında ziyaret eden Özelin toplantısı basına kapalı gerçekleşti. Özel belediye binasından ayrılırken bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Özel Ankara’ya dönmek üzere Bodrumdan ayrıldı.

Kaynak: Anterhaber

Aktur tatil sitesi