Bodrum’da Sağanak Yağış: Alt Yapıda Büyük Hasar

Bodrum’da Sağanak Yağış: Alt Yapıda Büyük Hasar
A+
A-

Bodrumhaber.com

Muğla’nın Bodrum ilçesinde son 48 saatte aralıklarla etkili olan sağanak yağış, özellikle Akyarlar ve Bitez Mahallesi’nde ciddi altyapı sorunlarına yol açtı.

Villalar Su Altında Kaldı

Akyarlar Mahallesi’nde sel suları cadde ve sokakları kapladı, birçok yazlık villanın alt katı su altında kaldı. Yağışın etkisiyle bazı cadde ve sokaklarda çökmeler meydana geldi. Akyarlar Muhtarlığı ve vatandaşlar, sel sularını kendi imkânlarıyla tahliye etmeye çalıştı.

Kanalizasyon Suları Mavi Bayraklı Koya Aktı

Bitez’de ise rögar kapakları taşarak patladı, tonlarca kanalizasyon suyu mavi bayraklı koya boşaldı. Koyun berrak denizi bir anda kahverengiye dönerken, lağım sularının denize akmaya devam ettiği görüldü.

Meteoroloji yetkilileri, Bodrum’da sağanak yağışın etkisini yarın sabah itibarıyla kaybedeceğini belirtti.

Kaynak: Anter Haber

Bodrum'da Sağanak Yağış: Alt Yapıda Büyük Hasar