DOLAR
32,2060
EURO
35,0214
ALTIN
2.512,77
BIST
10.739,57
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
32°C
Muğla
32°C
Az Bulutlu
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
28°C
Perşembe Açık
26°C
Cuma Açık
27°C

Bodrum’da “Sonsuz Döngü Karma Sergisi” Sanatseverlerle Buluştu

Bodrum’un Torba Mahallesi’nde, küratör Marcus Graf’ın öncülüğünde düzenlenen “Sonsuz Döngü Karma Sergisi” Galeri 77’nin 16 sanatçısının eserleriyle sanatseverlere kapılarını açtı. Açılışta sanatçı konuşmaları ve canlı müzik eşliğinde bir resepsiyon düzenlendi. Ünlü isimler Mine Söğüt ve Bahadır Baruter de etkinlikteydi. Sergi, 8 Ekim’e kadar ziyaret edilebilir.

Bodrum’da “Sonsuz Döngü Karma Sergisi” Sanatseverlerle Buluştu
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Bodrum’da “Sonsuz Döngü Karma Sergisi” Sanatseverlerle Buluştu

Bodrum’un Torba Mahallesi’nde bulunan bir otelde, Marcus Graf küratörlüğünde düzenlenen “Sonsuz Döngü Karma Sergisi”nin kapıları sanatseverlere açıldı. Galeri 77’nin 16 sanatçının eserleriyle desteklendiği bu özel sergi, yüksek katılımla gerçekleşti.

Bodrum'da "Sonsuz Döngü Karma Sergisi" Sanatseverlerle Buluştu

 

 

Ünlü İsimler Sergideydi: Mine Söğüt ve Bahadır Baruter de Katıldı

Serginin açılışı sanatçıların konuşmalarıyla başladı ve canlı müzikle süslenen resepsiyonla devam etti. Etkinliği yoğun bir kalabalık izlerken, yazar Mine Söğüt ve karikatürist Bahadır Baruter gibi tanınmış isimler de bu özel gecede yer aldılar. Sergilenen eserler figüratif sanattan soyut sanata, formalizmden eleştiriye kadar geniş bir yelpazede idi. Sergi, günümüz sanatına dair genel bir perspektif sundu. Eserleriyle sergide yer alan sanatçılar arasında Narek Arzumanyan, Gayene Avetissian, Vahram Davtian, Bayram Demir, Sedat Girgin, Hakan Gürbüzer, Armen Vahanyan Hakobjanyan, Vav Hakobyan, Mehmet Resul Kaçar, Roman Kakoyan, Mesut Karakis, David Martirosyan, Rafeal Megall, Armen Rothch, Kikor Sahakoğlu ve Arman bulunuyor.

Kaynakça: Anter Haber