DOLAR
32,2183
EURO
35,0203
ALTIN
2.500,70
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
31°C
Muğla
31°C
Az Bulutlu
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Az Bulutlu
31°C
Çarşamba Açık
26°C
Perşembe Açık
26°C

Bodrum’un Tanınmış İş İnsanıEmre Köroğlu Bodrum Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı Oldu

Bodrum’un Tanınmış İş İnsanıEmre Köroğlu Bodrum Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı Oldu
A+
A-

Bodrum’un Tanınmış İş İnsanı İbrahim Emre Köroğlu Bodrum Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı Oldu

Bodrum’un tanınmış iş insanlarından biri olan ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bodrum Belediye Meclis Üyesi olarak görev yapan İbrahim Emre Köroğlu, Bodrum Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu resmi olarak gerçekleştirdi.

Gençlik yıllarından itibaren CHP’nin çeşitli kademesinde görev alan Köroğlu, aynı zamanda sivil toplum kuruluşlarında da aktif bir rol üstlenmiş bir isim olarak tanınıyor. Başvuru dosyasını CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın’a teslim eden Köroğlu, Bodrum’a hizmet etmek amacıyla bu yola çıktığını belirtti.

İbrahim Emre Köroğlu, başvuru dosyasını teslim etmeden önce yaptığı kısa açıklamada, Cumhuriyet Halk Partisi içinde uzun yıllar boyunca görev aldığını ve partinin temel ilkelerine bağlı bir siyasetçi olduğunu vurguladı. Ayrıca, Bodrum’a karşı büyük bir sevgi ve sorumluluk duygusu taşıdığını ifade eden Köroğlu, “Her şeyden önce Bodrum’a sadakatle bağlı ve korumacı olacağım” dedi.

Köroğlu, aynı zamanda halkla birlikte çalışarak kenti daha iyi bir yer haline getirmek amacıyla çaba göstereceğini belirtti. “Kentini seven, kentini koruyan, kenti için sorumluluk alan ortak bir aklı hep birlikte inşa edeceğimize yürekten inanıyorum” diyen Köroğlu, yerel demokrasiyi vurgulayarak halkın doğrudan katılımını teşvik edeceğini ve halkın iradesine saygı göstereceğini sözlerine ekledi.

Bodrum’da yerel seçimlere doğru aday adayları açıklanmaya devam ederken, İbrahim Emre Köroğlu, Bodrum’un geleceği için halka umut vaat ediyor ve belediye başkanlığı için mücadele etmek için hazır olduğunu belirtiyor.

 

velux