DOLAR
32,2501
EURO
34,7999
ALTIN
2.424,73
BIST
10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
24°C
Muğla
24°C
Az Bulutlu
Çarşamba Az Bulutlu
25°C
Perşembe Az Bulutlu
26°C
Cuma Az Bulutlu
28°C
Cumartesi Açık
29°C

Burak Yılmaz için milli takım iddiası! Montella’nın ekibine katılıyor

Beşiktaş’taki görevinden ayrılan Burak Yılmaz, Hamit Altıntop ile görüşeceğini belirtti. Yılmaz’ın A Milli Takım’da teknik direktör Montella’nın ekibinde olacağı iddia edildi.

Burak Yılmaz için milli takım iddiası! Montella’nın ekibine katılıyor
A+
A-
Aktur tatil sitesi

Beşiktaş’ta Şenol Güneş’in 6 Ekim’de istifası sonrası siyah-beyazlıların başına geçen ve Bodo/Glimt’e mağlup oldukları maçın ardından 10 Kasım’da görevi bırakan Burak Yılmaz’ın yeni adresi belli oluyor.

A antrenörlük lisansına sahip olan ve gelecek yıl UEFA Pro Lisansı’nı alacağını belirten Burak Yılmaz, verdiği bir röportajda “Yalnız olmadığımı bana hissettiren biri de var. TFF Milli Takımlar Sorumlusu Hamit Altıntop aradı. Görüşeceğiz” dedi.

GEÇEN YIL MİLLİ TAKIMI BIRAKMIŞTI

38 yaşındaki Burak Yılmaz, 25 Mart 2022’de veda ettiği milli takıma 1,5 yıl sonra yardımcı antrenör olarak dönmeye hazırlanıyor.

Vincenzo Montella’nın ekibine katılması beklenen Burak Yılmaz, Galatasaray’dan eski takım arkadaşı olan ve şu anda Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi olan Hamit Altıntop ile görüşecek.

TFF tarafından önümüzdeki günlerde Burak Yılmaz’ın göreve başladığına dair resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Aktur tatil sitesi
ETİKETLER: ,