DOLAR
32,2020
EURO
35,0069
ALTIN
2.504,53
BIST
10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Muğla
Az Bulutlu
30°C
Muğla
30°C
Az Bulutlu
Pazar Az Bulutlu
30°C
Pazartesi Az Bulutlu
32°C
Salı Parçalı Bulutlu
29°C
Çarşamba Açık
27°C

Bursaspor yönetimi ve oyuncuları biber gazı mağduru Yusuf Emir’i ziyaret etti

Bursaspor’un yönetici ve oyuncuları, biber gazı saldırısına uğrayan Yusuf Emir’e moral vermek için evinde bir araya geldi.

Bursaspor yönetimi ve oyuncuları biber gazı mağduru Yusuf Emir’i ziyaret etti
A+
A-
Bodrum Ev Emlak

Bursaspor Kulübü’nün üst düzey yöneticileri, teknik ekibi ve oyuncuları, 29 Ekim’de Trabzonspor forması giymiş haldeyken sokakta otururken maruz kaldığı biber gazı saldırısının ardından tedavi görüp taburcu olan 9 yaşındaki Yusuf Emir Bolat’ı ve ailesini evlerinde ziyaret etti.

Kulübün ikinci başkanı Metin Genç, futbol şube sorumlusu Sedat Topaloğlu, sportif direktör Mustafa Gönden, teknik direktör Murat Sözkesen ve oyuncuların bulunduğu heyet, bu talihsiz olay karşısında duyulan üzüntüyü aileyle paylaştı.

Sedat Topaloğlu ziyaret esnasında, “Şehrimizde iyilik, anlayış ve güzellik hakimdir ancak nadiren de olsa böyle olaylarla karşılaşabiliyoruz. Bu, Bursa’ya gölge düşüremez. Bizler Bursa’nın en büyük markası olan Bursaspor Kulübü olarak buradayız ve yanınızdayız. Yusuf Emir kardeşimizin her daim yanında olacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın.” ifadelerini kullandı.

Bursaspor yönetimi ve oyuncuları biber gazı mağduru Yusuf Emir’i ziyaret etti

Fotoğraf: AA

Yeşil-beyazlı kulübün futbolcuları da Yusuf Emir’e imzaladıkları Bursaspor ve Trabzonspor formalarını armağan etti.

Olayın yaşandığı gün, Sadi Etkeser İlkokulu 4. sınıf öğrencisi Yusuf Emir Bolat, Bursa’nın Osmangazi ilçesi Dikkaldırım Mahallesi’nde bir arkadaşıyla birlikte kaldırımda otururken, Veysel İ. isimli şahsın biber gazı saldırısına uğramıştı.

Genç yaşta yaşadığı bu travmatik deneyimin ardından hastanede gerekli tedavileri alan Yusuf Emir, sağlığına kavuşarak evine dönmüştü. Saldırgan Veysel İ. ise polis ekiplerince yakalanarak tutuklanmış ve adalete teslim edilmişti. (AA)

velux